AR REKLAAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 448 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommente

AR REKLAAM OÜ hetkeolukord

Juba 448 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 33 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing AR Reklaam, registrikood 10942648, asutati 01.04.2003.a. Majandustegevust alustati 27.07.2003.a. Peamiseks tegevusalaks oli kuni 2005. aastani reklaamiteenuste müük ja vahendus, reklaamaluste ja valguskastide valmistamine, samuti trüki- ja kiletamisteenuse osutamine.

2005. a. hakati senise põhitegevuse kõrval arendama ka teist põhitegevusala, milleks on sportlike seiklusmatkade (jalgratta-, kanuu-, ja jalgsimatkad) korraldamine, samuti kanuude ja jalgrataste rent ning ka erinevatele spordivõistlustele, peamiselt ratta- ja jooksumaratonidele, radade ettevalmistamise ja võistluste läbiviimise teenuse osutamine. Viimaste tegevusalade kaubamärgiks on "haanjamatkad.ee" . Peamiseks teenuste osutamise ja toodangu müügi kohaks on Võru maakond, kuid oleme laiendanud kliendibaasi ka teistesse maakondadesse.

Haanjamatkade osakonna tegevuse paremaks korraldamiseks ehitati 2007-2008 aastal sauna - ja peoruumide kompleks, mis võimaldab matkade paremat teenindamist, sest on võimalik pakkuda kompleksemat teenust koos ruumide rendi, sporditarvete hoiustamise ja pesemisvõimalusega.

Matkade korraldamise, sporditarvete rendi ja spordivõistlustele radade ettevalmistamise teenust müüdi 2022. aastal üle Eesti nii eraisikutele kui firmadele. Kuna tegu on sesoonse tegevusalaga, langeb matkade müük peamiselt suvekuudele. Matkaosakonna käive oli 12803eurot, mis on 2180eurot rohkem, kui 2021 aastal.

Reklaamiosakond spetsialiseerub aina rohkem trükkimis-kiletamistööde teostamisele ja reklaamteenuste vahendamisele. Reklaamide valmistamine tootena on oluliselt vähenenud. Reklaamiosakonna käive moodustas 19843eurot, mis on võrreldes 2021 aastaga suurenenud 10204 euro võrra.

Talveperioodil on ettevõttel muud tegevusväljundid ära majandamiseks ning sarnaselt 2021 aastaga pakkus ettevõte vähesel määral ehitusteenust, mis seisnes põhiliselt ehitusobjektidel abiteenuste osutamises nagu maalritööd, puidutööd ja muud lihtsamad abitööd. Kokku osutati ehitusteenust summas 2216 eurot.

Kogukäive oli 2022 aastal 37136 eurot, mis on võrreldes eelmise 2021 aastaga 8551 eurot suurem.

Ettevõtte kasum oli 2022 majandusaastal 5721 eurot, mis lisatakse eelmiste perioodide jaotamata kasumile.

2023.a. seati peaeesmärgiks kliendibaasi hoidmine ja laiendamine ning kliendile võimalikult kompleksse teenuse pakkumine.

Bilansipäeval oli OÜ AR Reklaam juhatus üheliikmeline. Liikmele arvestati juhatuse ülesannete täitmise eest tasu 3600 eurot ning töölepingu alusel 4400 eurot töötasu. Juhatuse liikmele töölt lahkumisel või vabastamisel täiendavaid tasusid või hüvitisi ette ei ole nähtud.

Bilansipäeval on ettevõttel üks töölepinguga töötaja, kes on ka juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.