BALTIC INNOVATION AGENCY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 798 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

BALTIC INNOVATION AGENCY OÜ hetkeolukord

Juba 798 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli OÜ Baltic Innovation Agency käive 277,5 tuhat eurot ja muudes ärituludes kajastatud sihtfinantseerimise tulud olid 326,5 tuhat eurot. Kokku olid äritulud 604 tuhat eurot. Ettevõtte puhaskasum oli 4 464,17 .- eurot.

2022.a. jätkasime mitmete rahvusvaheliste projektide täitmist ning Eesti-siseselt oli möödunud aastal meie prioriteetideks eelkõige teadus- ja arendusega seotud organisatsioonide, ettevõtete ja startup-ide nõustamine uute tehnoloogiate juurutamisel ja rahastuse leidmisel.

Jätkame ka partnerina Enterprise Europe Network’i raames, pakkudes võrgustiku esindajana Eesti ja Euroopa firmadele nõustamisteenuseid omavahelise koostöö arendamiseks. Võrgustiku lisaväärtuseks on erinevate pakutavate teenuste kõrval (nt. arengunõustamine, rahvusvaheliste koostööpakkumiste vahendamine, tehnoloogiaauditid) juurdepääs usaldusväärsetele rahvusvahelistele infoallikatele.

2021 aastal oli OÜ Baltic Innovation Agency.-l 8 töötajat ning palgakulu koos puhkusereservi ja maksudega oli 285 111 eurot.

Baltic Innovation Agency OÜ juhatus on üheliikmeline.

Juhatusele eraldi tasu ei makstud,

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.