AVISTOCK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 497 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

AVISTOCK OÜ hetkeolukord

Juba 497 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Avistock OÜ (edaspidi ka "Ettevõtte") registreeriti 17. juunil 2003. aastal. Avistock OÜ on valdusfirma, mis haldab investeeringuid Eestis.

Ettevõtte finantsseisund ja majandusaasta jooksul toimunud olulised sündmused on avaldatud raamatupidamisaruande põhiaruannetes ja selle lisades. Majandusaastal ei ole tehtud arengu- ja uurimisväljaminekuid ning neid ei plaanita ka järgmiseks aastaks.

Ettevõtte tegevust ei saa iseloomustada kui tsüklilist või perioodilist. Tehingud toimuvad eurodes - valuutarisk puudub.

Töötajaid ettevõttes ei olnud, töötasu ei arvestatud ega makstud. Juhatuse liikmele ei ole aruandeaastal makstud juhatuse liikme tasu ega tehtud muid olulisi soodustusi.

Olulised finantsnäitajad: 2022 2021

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 3.19 3.00

Rahakordaja 0,34 0,19

ROE 16,74% 19,14%

ROA 15,09% 17,08%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused

Rahakordaja (kordades) = raha / lühiajalised kohustused

ROE (%) = puhaskasum/omakapital*100

ROA (%) = puhaskasum/varad*100 ________________________

Raivo Hermlin

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.