KIIKING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 333 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

KIIKING OÜ hetkeolukord

Juba 333 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Firma tegevuse eesmärk on Kiikingi kui Eestis leiutatud spordiala ja meelelahutuse tutvustamine Eestis ja mujal maailmas, mille tulemusena müüa ja rentida ainulaadseid kiikesid. Põhitegevus on kiikede tootmine ja müük, mis toimub ainult ettetellimise teel. Pakume ka Kiikingi kiikede renditeenust.

Kuna Kiiking on suvine tegevus, siis talvine tegevus firmal puudub. Igal aastal oktoobrist aprillini teeme ettevalmistusi järgnevaks hooajaks – reklaamid interneti kodulehel www.kiiking.com, Youtube, Facebook, pakkumised ja reklaampostitused e-mailide teel. Kiikingu vastu on huvi tuntud ja oleme teinud hinnapakkumisi väga erinevatesse maailma nurkadesse nagu näiteks Hispaania, Soome, Saksamaa, Läti, Jaapan,

Inglismaa, USA jne. Pidevalt on töös eriprojekte, mis küll kahjuks alati ei lõpe tehinguga.

2022. aastal kiikesid ei müüdud.

2022. aastal pakuti kiikede renti kolmel korral.

Pidevalt uuendame oma interneti kodulehekülge, kust kõik huvilised leiavad lihtsalt infot nii kiikede ostmise, rentimise kui ka lihtsalt kiikumisvõimaluste kohta, saab vaadata videosid jne. Oleme saanud väga palju positiivset tagasisidet ja uusi Kiikinguhuvilisi üle maailma.

Aktiivselt hoiame käigus ka kiikingi facebooki lehte, kuhu pidevalt postitame uusi fotosid, videosid jm. värsket infot, mis silmnähtavalt toob uusi huvilisi, kes kas lihtsalt soovivad Kiikingut proovida või kiike osta.

Järgmistel aastatel jätkame oma tegevust Kiikingi tutvustamisega ning sellekaudu ka kiikede müügi ja rendiga nii Eestis kui ka välisturgudel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.