NORD TRAVEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 165 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

NORD TRAVEL OÜ hetkeolukord

Juba 165 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Firma põhilised andmed: nimetus- Nord Travel OÜ, juriidiline staatus – osaühing, tegevuse suund – turismi, puhkuse äri- ja muude reiside korraldamine, kõrvalseisvate teenuste osutamine; registrikood 10971271 ja pangaarve 10220033326013 Eesti

Ühispangas. Kontakttelefonid: Ljubov Bredihhina - 53047638, Sergei Bredihhin –5099314, e-post: ljubov.bredihhina@gmail.com.ee, sergei.bredihhin@gmail.com.

OÜ Nord Travel põhitegevuseks on reisiteenuste osutamine. Tegeles firma peamiselt äri ettevalmistamise ja reklaamiga. Olid sõlmitud ja pikendatud vajalikud lepingud mis annavad võimalus tegelda Eestis siseturismi ning sissemineva turismiga.

Firma tegevuse hulka kuulub reisiteenused: Eestis osutatavaid reisiteenuseid sisaldavate pakettreiside müügiks pakkumine ja müük väljaspool

Eestit, üksikute reisiteenuste müügiks pakkumine ja müük(aktiivse puhkuse korraldamine, puhkus turismitaludes, matkad, ekskursioonid Eestis, konverentside korraldamine).

Juhatus koosneb kahest inimesest (omanikust): Ljubov Bredihhina, – 50% osakapitalist, juhatuse liige, Sergei Bredihhin – 50% osakapitalist, juhatuse liige.

Ljubov Bredihhina

Juhatuse liige

Sergei Bredihhin

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.