TOVACOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1544 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga komme

TOVACOM OÜ hetkeolukord

Juba 1544 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tovacom OÜ pakub ettevõtetele põhi- ja tugifunktsioonide korraldamise veebipõhist protsessitarkvara (net.tovacom.com) ning individuaalseid arenduslahendusi antud keskkonna baasil. Aitame oma klientidel analununsida, arendada ja juurutada nende põhi- ja tugifunktsioonidega seotud protsesse eesmärgiga need digitaliseerida ja/või muuta tõhusamaks. Lõppenud 2022. majandusaastal jätkas ettevõte oma veebipõhise keskkonna põhist klientide teenindamist, luues uusi funktsionaalsusi ning realiseerides hulgaliselt erinevate klientide individuaalseid arendusprojekte.

Paralleelselt meie poolt pakutava protsessi tarkvara (net.tovacom.com) kõrvale oleme ennast sidunud projektiga (logistrik.com), mille arendamist oleme seni taustal toetanud ja teostanud. Antud projektiga on eesmärk luua toode, mis on laialdaselt skaleeruv ning kus saame väärtust rohkem luua keskkonna üldise funktsionaalsuse arendamise ja väga laiapõhjalise levitamise näol. Uus projekt on vormistatud iseseisva (tütar)ettevõttena.

Senine strateegia, pakkuda toodet ja teenida lisa individuaalsete arendusprojektide näol, on olnud edukas, kuid kiiresti muutuva ettevõtluskeskkonna taustal töömahukas ja majanduslikult kaugeltki mitte nii tõhus, kui me seda täna oskame eeldada. Individuaalsete arendusprojektide kooskõlastamine võtab aega ja on omaette loterii. Tihti ei jõua projekt üldse teostuseni. Iga individuaalne arendusprojekt on omasugune, esmakordne ja nii on keeruline hinnata tehtava töö õiget mahtu. Kui jätta turvaline varu, ei ole see kliendile optimaalne ja seab kahtluse alla projekti tasuvuse. Kui hinnata tööle kuluvat aega võimalikult täpselt, siis ei ole harvad juhud, kus projekt hinnatakse kliendi poolt ikka kalliks või siis planeeritud tööaja sisse lihtsalt ei mahu. Kõigele lisaks on infotehnoloogia valdkonnas toimunud meie geograafilises piirkonnas võimas areng. On loodud uusi ja huvitavaid ettevõtteid, mis on edukalt kaasanud investoreid ja hästi finantseeritud ning helded töötasude osas. Arendajate leidmine on olnud väljakutse. Põhimõtteliselt välistab eelmainitu meid ja meie kliente hästi teeninud protsessitarkvarale arvestatava väljavaate kasvuks, mistõttu oleme otsinud oma kompetentsile uut ja kasumlikumat rakendust.

Tuntarettevõttega (Tovacom SWD OÜ) jätkus kontsernisisene tööjaotus. Kapitaliosaluse meetodil teeniti möödunud majandusaastal tuntarettevõttelt finantskasumit.

Uuel majandusaastal jätkame olemasoleva protsessitarkvara teenendamist ja haldamist. Projekt on meie jaoks jätkuvalt kasumlik. Lisa fookusena juhendame ja arendame uut tütarettevõtet ja tema poolt arendatavat tehnoloogiat.

Tovacom OÜ juhatuse liikmele makstud brutotasu 2022. majandusaastal ulatus 9 800 euroni.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.