ONETOR HOOLDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 16 336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komm

ONETOR HOOLDUS OÜ hetkeolukord

Juba 16 336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Onetor Hooldus OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks on turva- ja nõrkvoolusüsteemide hooldus ning paigaldus, samuti elektrisüsteemide hooldus, käit ja paigaldus. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, kasutades selleks kõige kaasaegsemaid tehnoloogiaid ja meetodeid.

Turva- ja nõrkvoolusüsteemide hooldus ning paigaldus on üks Onetor Hooldus OÜ peamisi tegevusvaldkondi. Nende spetsialistid on pühendunud süsteemide tõrgeteta toimimise tagamisele, et tagada klientide turvalisus ja rahulolu. Nad tegelevad kõikide turva- ja nõrkvoolusüsteemidega, sealhulgas signalisatsioonide, videovalve, tulekahjusignalisatsioonide, läbipääsusüsteemide ja paljude teiste süsteemidega.

Elektrisüsteemide hooldus, käit ja paigaldus on samuti oluline osa Onetor Hooldus OÜ teenustest. Nad pakuvad laia valikut teenuseid, alates süsteemide hooldusest ja remondist kuni uute süsteemide paigaldamiseni. Nende eesmärk on tagada, et kõik elektrisüsteemid töötaksid tõrgeteta ja oleksid ohutud kasutada.

Onetor Hooldus OÜ on tuntud oma pühendumuse poolest kvaliteedile ja klienditeenindusele. Nad on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele ja teevad kõik endast oleneva, et pakkuda parimat võimalikku teenust. Nende spetsialistid on kõrgelt kvalifitseeritud ja omavad aastatepikkust kogemust, mis tagab, et nad suudavad lahendada kõikvõimalikke probleeme ja tagada süsteemide tõrgeteta toimimine.

Kokkuvõttes on Onetor Hooldus OÜ usaldusväärne partner turva- ja nõrkvoolusüsteemide ning elektrisüsteemide hoolduse ja paigalduse alal. Nende pühendumus kvaliteedile, klienditeenindusele ja innovatsioonile teeb neist suurepärase valiku kõigile, kes vajavad professionaalset ja kvaliteetset teenust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Elektritööd - Kindel ja usaldusväärne koostööpartner - Onetor Hooldus OÜ

Elektritööd: Meie käest saab tellida peatöövõtu korras turva- ja nõrkvoolusüsteemide kavandamist ja paigaldust. Võtke ühendust!
ssb.ee

Nõrkvoolutööd - Onetor Hooldus OÜ

Nõrkvoolutööd: Meie käest saab tellida peatöövõtu nõrkvoolusüsteemide kavandamist ja paigaldust. Omame vajalikke kogemusi ja personali.
ssb.ee

Hooldus - Onetor Hooldus OÜ

ELEKTRI-, NÕRKVOOLU-TURVASÜSTEEMIDE HOOLDUS JA KÄIT ATS süsteemide hooldus Turvasüsteemide hooldus Läbipääsusüsteemide hooldus Videovalvesüsteemide hooldus Elek
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.