GPV ESTONIA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 16 170 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 186 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kom

GPV ESTONIA AS hetkeolukord

Juba 16 170 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 186 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 19 korda.

Tegevusaruanne 2022

Enics Eesti AS asutati 2004. aastal ning tegevusalaks on tööstuselektroonika toodete tootmine tööstussektoris tegutsevatele ettevõtetele. Firma omanikuks on GPV DACH (Nordic) AG.

Seoses 2022 aastal toimunud omanikuvahetusega on muudetud ettevõtte ärinime mis alates 20.01.2023 on GPV Estonia AS. GPV Grupp on üks maailma juhtivaid tööstuselektroonika tootjaid, kelle 19 tehast asuvad 13 riigis kolmel kontinendil.

Majanduskeskkond

Majanduskeskkond 2022 aastal oli jätkuvalt ebastabiilne ja mõjutatud peamiselt globaalsest komponendikriisist ja kasvanud sisendhindadest. Komponentide kättesaadavus pole vastanud turu nõudlusele, ebastabiilsus tarneahelas on mõjutanud tootmise efektiivsust ning kiire sisendhindade kasv on põhjustanud oodatust nõrgema majandustulemuse.

Töötajad ja organisatsioon

Keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 909. Ettevõtte juhatuses asendas mais 2022 Udo

Streller’i Peter Bouwsema ja Miroslav Sagan’i septembris Veiko Vaher.

Firma nõukogu liikmed olid kuni detsember 2022 Elke Eckstein, Marko Lehtinen ja

Karoliina Kauppinen, seejärel Bo Lybaek, Henrik Tornbjerg ja Martin Kjaerbo. Ettevõtte aastaaruannet auditeeris KPMG Baltics OÜ. Aruandeaastal maksti tasu juhatuse liikmetele aga mitte nõukogu liikmetele.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Ettevõtte püstitab iga-aastaselt keskkonnasäästlike tegevuste eesmärgid ning jälgib nende eesmärkide täitmist. Peamiseks eesmärgiks on keskkonnaalase jalajälje vähendamine, k.a.

CO2 saaste ja energia kasutamise vähendamine, s.h. taastuvenergia kasutamise suurendamine, materjalide taaskasutamine, jäätmete liikide kaupa kogumine ja utiliseerimine (s.h.

pakendiringluse seaduse täitmine) ning ohtlike ainete kasutamise vähendamine tootmises.

Olles piirkonna suurimaks tööandjaks peab ettevõte oluliseks panustada kohalikku

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.