SIRKEL&MALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6674 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 45 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komme

SIRKEL&MALL OÜ hetkeolukord

Juba 6674 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 45 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sirkel & Mall OÜ on konsultatsiooniettevõte, kes tegeleb suuremahuliste hoonete arhitektuuri-, konstruktsioonide- ja tehnosüsteemide projekteerimisega. Lisaks põhitegevusele on meie portfellis kaetud ka järgmised teenused: planeeringud, infrastruktuur, autorijärelevalve ja projektide ekspertiis.

2022 a. eesmärgid said täidetud nii käibe kui kasumi osas. 2022 aastal oli peamiseks käibetekitajaks koduturg, kuigi suurel määral aitas kaasa ka eksport Norrasse. Tutvutud sai uute turgudega: Poola ja USA.

Ekspordi osas on ettevõtte põhiline fookus Norra. Suurematest töödest 2022aastal saab välja tuua Keila kaubanduskeskuse projekteerimise ja

Pärnu Kaubamajaka laiendamise samuti jätkasime Rahvusraamatukogu tööprojektiga. Lisaks erinevad büroo-, lao - ja spordihooned.

Kokku alustas Sirkel & Mall OÜ 2022 aastal üle 170 uue objekti projekteerimist. Peamised pakutavad teenused aastal 2022 olid järgmised: (cid:127) arhitektuuri projekteerimine; (cid:127) konstruktsioonide projekteerimine; (cid:127) sisearhitektuuri projekteerimine; (cid:127) kütte ja ventilatsiooni projekteerimine; (cid:127) vee ja kanalisatsiooni projekteerimine; (cid:127) elektri ja sidelahenduste projekteerimine; (cid:127) detail- ja üldplaneeringute koostamine; (cid:127) taastuvenergia (tuul, päike, maa) lahenduste projekteerimine; (cid:127) hooneväliste tehnovõrkude projekteerimine; (cid:127) pumplate, reoveepuhastite ja erirajatiste projekteerimine; (cid:127) omanikujärelvalve, autorijärelvalve; (cid:127) ekspertiiside teostamine; (cid:127) energiatõhusate hoonete projekteerimine; (cid:127) projekteerimise peatöövõtt.

Madis Avi

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ekspert: teadlik tellija saab hea projekteerimisbüroo valikuga ehituskuludelt 10% kokku hoida

Kuidas hea projekteerimisbüroo valikuga ehituskuludelt 10% kokku hoida? Nõu annab Paavo Pärn.
The post Ekspert: teadlik tellija saab hea projekteerimisbüroo val
sma.ee

Kuidas projekteerija saab AI abil iga päev 3 tundi kokku hoida?

Kutsusime tehisintellekti kasutamisest projekteerimisfirma igapäevatöös kõnelema BIM ja AIM koordinaatori Dmitri Garbuzenko.
The post Kuidas projekteerija saab
sma.ee

Keila Keskus täitub sisuga

Oleme peaprojekteerija rollis uue Keila Keskuse kavandamisel.
The post Keila Keskus täitub sisuga appeared first on Sirkel & Mall.
sma.ee

Tiskre põhikooli ja lasteaia arhitektuurivõistluse II koht.

Arhitektide tiimi suvine suur pingutus sai auhinnalise koha ja väärika preemia.
The post Tiskre põhikooli ja lasteaia arhitektuurivõistluse II koht. appeared fi
sma.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.