ARHEOGRAATOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 907 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

ARHEOGRAATOR OÜ hetkeolukord

Juba 907 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Aivar Kriiska (19.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

OÜ Arheograator ( registrikood 11136398 ), asukoht Tartu asutati 2005.a. 2022.a. jätkus firma tegevus.OÜ Arheograatori põhitegevusalaks on arheoloogiline uurimistöö: ekspertiisid, järelvalved, eeluuringud ja väljakaevamised.

2022 a. moodustas OÜ Arheogrator müügitulu 159 499 eurot ja aasta lõppes kahjumiga 32 920 eurot.

Arheoloogiliste tööde maht on erinev aastati. See sõltub palju ehitustegevusest ja ei ole plaaneritav täpselt. 2022.a. ei olnud kaevamise ja uuringutegevuse osas edukas, seoses majanduse üldise olukorra ja energiakriisiga riigis tööde maht vähenes.Ehitustegevus ei olnud nii mahukas.

Peamiselt toimusid uuringud erinevatel kesk-ja uusaegsetel arheoloogiamälestistel, sh mitmel matmispaigal. Ettevõte jätkas samuti varasemate tööde lõpetamist, leidude analüüsimist ja magasineerimist ning aruannete koostamist tehti ettevalmistusi uute uurimissuundade arendamiseks vajaliku pädevuse tõstmiseks.

OÜ Arheograatoris oli 2022.a. tööl töölepingulisi töötajaid ei olnud. Töid teostati peamiselt võlaõiguslike lepingute alusel, kuna see võimaldab kaasata erinevaid spetsialiste ja eksperte ning on paindlikum projektipõhise tegevuse läbiviimisks.

Juhatuse liikmele juhatuse töö eest maksti tasu 12 755 eurot.

2022.a. toimus üks korraline koosolek.

2023.a. jätkub OÜ Arheograator majandustegevus. On olems tööde tellimused ja eellepingud uuringuteks mitmetel matmispaikadel ja teetrassil.Planeeritud on tööde mahu suurendamine. Firma on jätkusuutlik ja laiendab oma turupositsiooni arheoloogiliste uuringute korraldamisel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.