ZULONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

ZULONIA OÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Zulonia alustas oma majandustegevust 2005.aasta juunil.

Põhitegevusalaks on on kinnisvaraprojektide arendus ning kinnisvara ja selle hoolduse korraldamisega seotud tegevus (EMTAK kood: 68201).

2022.aastal oli firma tegevus stabiilne.

Aruandeaastal OÜ Zulonia müügitulu oli 59,7 tuhat eurot (2021: 91,4 tuhat eurot) ja kasum 8,7 tuhat eurot (2021: kasum 35,2 tuhat eurot).

Töötajad said aruandeaastal töötasusid 26,9 tuhat eurot koos tööandja maksudega (2021: 26,9 tuhat eurot).

2022 aastal ettevõtte juhatuse liikmele töötasu, preemiat või muid tasusi ei arvestatud ning välja ei makstud.

Omakapitalis kajastub ka kasum valuutakursi muutusest, ehk kasum summas 64,5 tuhat eurot (2021: realiseerimata kasum summas 17,4 tuhat eurot) seoses SEK (Rootsi krooni valuutakurssi muutusega). Realiseerimata kasum on kajastatud Koondkasumiaruandes.

Kuna laenukohustuse realiseerimise aeg ei ole veel jõudnud ja tegemist on pikaajalise kohustusega ja valuutakurssi muutused on samuti sõltuvuses majandusolukorraga Rootsis ja Euroopas üldisemalt. Nimetatud asjaolu viitab sellele, et tegemist ei ole positiva maksejõuetusega ning ühing on jätkuvalt tegutsev ja maksejõuline.

Ettevõttel on õnnestunud aastal 2022 teenida müügitulu lähemas summas kui aastal 2021. Ettevõtte on jätkuvalt tegutsev, juhtkond püüab leida uusi lahendusi, mis uuemas olukorras tooksid tulu, ning loodab aastal 2023 jõuda tulemuseni, mil omakapital vastaks Äriseadustiku nõuetele.

Aastaaruande koostamisperioodil pole toimunud ühtegi erakordset sündmust, mis kalduks oluliselt kõrvale ettevõtte põhitegevusest.

Juhatuse seisukoht koroonaviiruse mõjust osaühingu tegevusele on avalikustatud lisas 14.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.