MADIGAN SYSTEMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 256 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

MADIGAN SYSTEMS OÜ hetkeolukord

Juba 256 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aruandeaastal tegeles Madigan Systems OÜ oma põhitegevusega IT infrastruktuuri- ja emissiooniturbealases konsulteerimises. Konsultatsioonide eesmärgiks on pakkuda Euroopa Liidu ja NATO liikmesriikides ning ekspordi kontrolli organite poolt lubatud nimekirja kantud riikides paiknevatele institutsioonidele ja valitsusasutustele andmeturbe alast konsultatsiooni. Konsultatsiooni tellimuste esitajaks on vastava sertifitseeritud sisseseade tootjad. Ettevõtte portfellis on ka telekommunikatsiooni ning muud elektroonika ja andmehalduse seadmete alased konsultatsioonid, samuti potentsiaalse nii kümne aasta perspektiivis tulevikusuunana sporthobuste kasvatamine.

2022. aastal oli peamiseks koostööpartneriks Hollandi ettevõte Eurotempest B.V. mille Hollandis toodetud riistvara potentsiaalsete tellijate konsulteerimine toodete, nende installeerimise, kasutamise ja järelteeninduse osas tõi valdava osa sissetulekust. Samas sai värskendatud kontakte ka vastava ala Poola,

Rumeenia ning Ühendkuningriigi tootjatega.

Infoturbe temaatika laiemalt on tundlik infolekete suhtes ning nõuab isiklikke otsekontakte kohalike olude tundmaõppimiseks ja kliendisuhete hoidmiseks. Pandeemianõuete leevenemine tõi kaasa ka väga vajaliku võimaluse isiklikeks kohtumisteks vastava ala inimestega. Ebakindlust lisab aga kõik Euroopas puhkenud sõjaga seonduv – ühest küljest suureneb infoturbe toodete vajadus, teisest küljest on vajalik suurendada investeeringuid ka teistlaadsesse kaitsevõimesse.

Ettevõte jätkab lisaks infoturbe konsultatsioonidele ka piisava eelteadmisteta tarbijatele kodu- ja väikekontori infotehnoloogia-, multimeedia- ja meelelahutustehnika projektide väljatöötamise pakkumist koos vastavate seadmete müügiga äri- ja jaetarbijatele eeldusel, et pakutud hinnatase garanteerib kasumlikkuse.

Kapitali säilitava või kasvatava lisainvesteerimisprojektina jätkab ettevõte investeerimist sporthobuste kasvatusse. Investeerimisprojekti planeeritud ajaline ulatus juba soetatud hobuse puhul ulatub vähemalt 2024. aasta lõpuni. Samuti investeeris ettevõte tegevusaastal järjekordsesse tulevikulootusega noorde sporthobusesse.

2022. aastal põhiliseks investeeringusuunaks oli jätkuv panustamine know-how’sse läbi pideva isikliku õppimisprotsessi.

Aruandeperioodil maksti Madigan Systems OÜ juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu 14,400.00 eurot.

Mingisuguseid täiendavaid (potentsiaalseid) kohustusi seoses juhatuse liikme tegevusega Madigan Systems

OÜ’le võetud pole.

Käesolevaga deklareerib OÜ Madigan Systems ühtlasi ka, et pole aruandeperioodil oma aktsiaid omandanud ega tagatiseks võtnud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.