PÄÄSUPOEG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 536 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommente

PÄÄSUPOEG OÜ hetkeolukord

Juba 536 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

PÄÄSUPOEG OÜ asutati 14. juuli 2005.aastal. Põhitegevuseks on lasteaiateenuse pakkumine.

Teenust osutatakse kahes lasteaias :

Viimsis , Pringi külas Saare tee 11.

Lasteaia ruumidest avaneb kaunis merevaade, mis annab häid võimalusi kunstitegevusteks ja looduse- ning ilmauuringuteks.

ja

Viimsis, Pärnamäe külas Suur - Kaare tee 66.

Lasteaed asub rahulikul kõrvaltänaval rohelises elamurajoonis, kus on võimalus käia põnevatel matkadel.

Meie lasteaiad on kodused ja hubased, värvikad ja turvalised.

Õpetajad jõuavad iga lapse rõõmude ja muredeni, pööravad tähelepanu laste individuaalsetele omapäradele ja suudavad pakkuda erinevaid võimalusi laste annete edasiarendamiseks.

Äriühingu tulu moodustub lastevanemate poolt makstavatest osalustasudest ja riigi poolt makstavatest dotatsioonidest.

Aruandeaastal ei toimunud olulisi investeeringuid ja lähitulevikus planeeritavad investeeringud sõltuvad majanduskeskonna muutustest.

Olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid aruandeaastal ei olnud ja ei planeerita ka lähitulevikus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.