MEGATRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 997 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommente

MEGATRADE OÜ hetkeolukord

Juba 997 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 oli käive 479 tuhat eurot ja kasum 208 tuhat eurot .

Firmal on tsemendi lisandi maaletoomise ainuõigus Baltikumis ja edasimüügiõigus Venemaale.

Megatrade OÜ jätkab pinnase stabiliseerimise tehnoloogia ja materjali StabilRoad aktiivset turundust – Venemaal, Indias, Baltikumis,

Skandinaavias, Aafrikas, Indias, Kyrgystanis jne.Eestis toimuvad läbirääkimised ja pakkumised. 2022 aastal müüdi Saksamaalt otse Poola 15 tuhande eest.

2021 ja 2022 aastal loodi kontaktid Congo Vabariigiga ja Kyrgystaniga. Käesoleval aastal on oodata nende materjalide saatmist Eesti laborisse ja nende katsetamist. Jätkatakse India ja Poola projektidele laboratoorse toe andmist ja StabilRoad materjali müüki.Venemaa on mängust väljas.

2017 aastal loodi Norrasse tütarettevõte Megatrade Norge AS.

Tütarettevõte Megatrade Norway jätkab stabiilselt tegutsemist Norra turul.Tütarettevõte tegeleb euroaluste remondi ja sorteerimisega.

Tütarettevõte Norras püüab jätkata samas reziimis. Avanes võimalus peale Koroona viirusega seotud piirangute saata ka uusi töötajaid Norra.

2023 aastal plaanis jätkata aktiivset turundus ja reklaamitööd Eestis.Leida reaalseid objekte nii riiklikus-kui erasektoris. Jätkub tehnoloogia ja laboratoorse nõustamisega ehitusprojektide juhtimine Indias, Poolas.

Plaanis on ehitada paar näidisplatsi Eestis. Läbi teiste riikide kus toimub aktiivsem teedeehitus meie materjaliga on võimalik ka Eesti turule tõestatda tehnoloogia efektiivsust ja vajadust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.