TOPIMPEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1775 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommen

TOPIMPEX OÜ hetkeolukord

Juba 1775 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ TOPIMPEX on asutatud 20. veebruaril 2006. aastal kohalikul kapitalil. Ettevõtte osakapitali suuruseks on 5 000 eurot. Nagu ka varasematel perioodidel, tegutses ettevõte mitmes valdkonnas ehk müügitulu oli diversifitseeritud. Ettevõtte omanduses on ka osalused teistes ettevõtetes, mida ei ole ümberhinnatud.

Ettevõtte põhitegevusalaks 2022. majandusaastal kujunes sõidu- ja tarbeautode müük (sh komisjonimüük) ja rendileandmine ning äritegevust abistavate teenuste pakkumine. Samas tegutseb ettevõte jätkuvalt ka teistes valdkondades, mis omavad käibest väiksemat osakaalu.

Majandustegevus toimub Eesti Vabariigis.

Olles edukalt tegutsenud turul üle 15 aasta võib tänaseks kinnitada, et ettevõttest on saanud usaldusväärne ning asjatundlik partner oma koostööpartneritele ja klientidele.

2022. aastal moodustas OÜ TOPIMPEX müügitulu 193 928 eurot (2021 - 119 130 eurot).

Ettevõtte 2022. aasta kasum moodustas 15 916 eurot (2021 kahjum - 26 469 eurot).

Järgmise aasta eesmärgiks on tegevusmahtude ja kasumlikkuse suurendamine. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.