MULTIPLIER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1073 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommen

MULTIPLIER OÜ hetkeolukord

Juba 1073 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Multiplier OÜ (edaspidi ka „Ettevõte“) on 2006. aastal erakapitalil asutatud ettevõte. Ettevõtte põhitegevuseks on investeerimistegevus ja nõustamine.

Aastatel 2022 ja 2021 Ettevõttel müügitulu puudus. Aruandeaasta kasum investeerimistegevusest oli 1 511 556 eurot (2021: 2 655 267 eurot).

Ettevõtte poolt pakutavaid teenuseid ei mõjuta hooajalisus ega tsüklilisus. Peamisteks riskifaktoriteks on tururisk (sh valuutarisk, intressirisk, hinnarisk), krediidirisk ja likviidsusrisk. Juhatuse hinnangul ei ole hinnarisk ja intressirisk Ettevõtte jaoks olulised, kuna puuduvad investeeringud omakapitaliintstrumentidesse ja intressikandvad finantsvarad ja -kohustised.

Tururiskidest mõjutab Ettevõtet eelkõige valuutarisk, sest tütarettevõtete hinnakiri on USA dollarites. Välisvaluutariski maandamiseks hoitakse avatus valuutakursside kõikumise riskile aktsepteeritaval tasemel.

Krediidiriski maandamiseks on arvelduskontod avatud ainult „A“ krediidireitinguga pankades ja finantseerimisasutustes.

Olulised sündmused 2022. aastal: l asutati tütarettevõte Samblapõllu Arenduse OÜ eesmärgiga avaliku huvi objekti arendamine Lahemaa Rahvuspargis; l müügi Toggl Plan OÜ osad Toggl OÜle eesmärgiga lihtsustada kontserni struktuuri.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Varade puhasrentaablus ehk ROA (%) 19.43 42.04

Omakapitali puhasrentaablus ehk ROE (%) 19.45 42.04

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid

Varade puhasrentaablus = puhaskasum / keskmised varad kokku x 100

Omakapitali puhasrentaablus = puhaskasum / keskmine omakapital kokku x 100 2023. aastal on plaanis investeerimisega jätkata ning aidata kaasa juba omandatud osaluste väärtuse kasvule, sealhulgas on plaanis teostada investeeringuid tehnoloogiaettevõtetesse. 2023. aasta peamiseks eesmärgks on vaatamata keerulistele majandusoludele jätkata kasumliku kasvu ning otsida võimalusi uutesse initsiatiividesse investeerimiseks.

Alari Aho

Tegevjuht / juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MULTIPLIER OÜ suur kasum pärineb paralleeluniversumist?

Esimese hooga jääb just täpselt selline mulje, kuna mullu 450 euro eest käivet teinud  MULTIPLIER OÜ  teenis selle pealt justkui 1, 5 miljoni eurose kasumi. Kui
ssb.ee
Esimese hooga jääb just täpselt selline mulje, kuna mullu 450 euro eest käivet teinud  MULTIPLIER OÜ teenis selle pealt justkui 1, 5 miljoni eurose kasumi. Kuidas on see võimalik? Alustame sellest, et kes on Alari Aho ? 18 aastat tagasi ettevõtlusega alustanud mees on hetkel 5 ettevõtte juhatuses ning varasemalt on ta kogemusi korjanud veel 6 firma eesotsas. Tema tänase äri võtmesõnadeks paistab olevat veebiarendus ja programmeerimine.  MULTIPLIER OÜ tütarfirmad  TOGGL OÜ ja  TEAMWEEK OÜ tegelevad mõlemad aja ja töö planeerimist hõlbustavate rakendustega ning kolmas tütar  HUNDRED5 OÜ

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.