TONDI TENNISEKESKUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3885 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 208 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja komme

TONDI TENNISEKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 3885 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 208 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 251 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Tondi Tennisekeskuse põhitegevusalaks on spordikeskuste arendamine, haldamine ja opereerimine ning kvaliteetsete sporditeenuste pakkumine elanikkonnale.

Missiooniks on pakkuda tipptasemel treeningtingimusi ja teeninduskogemust igale endast, tervisest ja liikumisest lugupidavale inimesele sõltumata tema vanusest.

Visioon on olla Eesti tennisekeskuste ja fitnessklubide teenuste kvaliteediliidriks ja suunanäitajaks.

OÜ Tondi Tennisekeskus on pakkunud klientidele mängimiseks kvaliteetseid tenniseväljakuid alates 2008. aastast. Ettevõtte struktuuriüksus Golden Club fitness avas oma esimese klubi

Tondil 2013. aastal. Möödunud aastal tegutsesime neljas spordikompleksis, opereerides mitu kümmet tennise-, sulgpalli- ja squashiväljakut ning kolme Golden Club fitnessklubi.

2021. aasta maikuust kannavad meie spordikeskused nii Tallinnas Tondil kui ka Viimsis FORUS

Spordikeskuse nime.

Meie tenniseväljakutel harjutasid möödunud aastal 8 erineva tennisekooli noored. Ligikaudu 30% väljakute ajaressursist kasutatigi nende poolt. Oma igapäevaseid treeninguid viivad meie väljakutel läbi nii Eesti tipptennisistid kui ka sajad harrastusmängijad.

Märtsis korraldati FORUS Spordikeskuses Tondil tennise Davis Cup’i maailmaliiga II grupi play- off turniir Eesti ja Okeaania väikesaarte meeskondade vahel.

Juunis avasime meie opereeritavas ajaloolises Nõmme Tennisekeskuses 6 värskelt renoveeritud tennise väliväljakut, mis said tänapäevase vaipliivakatte.

Septembris-oktoobris toimus FORUS Spordikeskuses Tondil rahvusvaheline naiste tenniseturniir Tallinn Open WTA 250, mis oli selle aasta üks Eesti spordi tippsündmusi.

Turniiril osales paarkümmend maailma jooksva edetabeli esisaja tennisisti, sealhulgas kaks

Eesti mängijat. Nädala jooksul külastas turniiri ligi paarkümmend tuhat pealtvaatajat, lisaks jälgis seda sündmust TV ja interneti vahendusel üle maailma ligi 10 miljonit vaatajat.

Novembris korraldati FORUS Spordikeskuses Viimsis US Tenniseakadeemia poolt rahvusvaheline PAF Open tenniseturniir naistele ning FORUS Spordikeskuses Tondil selgitati välja Eesti aasta parimad tennisemängijad Alexela Masters tenniseturniiril.

Koostöös erinevate organisaatoritega korraldati aasta jooksul veel mitmeid tenniseturniire.

Meie kolmes Golden Club fitnessklubis - FORUS Spordikeskuses Tondil, FORUS Spordikeskuses

Viimsis ja Rotermanni kvartalis - pakutakse klientidele jätkuvalt erinevaid sportimisvõimalusi nii jõusaalis kui ka rühma- ning personaaltreeningutes.

2022. aasta alguskuudel jätkusid Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud koroonapandeemiaga seotud leebemad piirangud sporditegevusele, mis mõjutasid teatud määral meie tegevust.

Pärast piirangute lõppemist taastus tavapärane tegevus ja klientide arv üpris kiiresti.

Positiivne on see, et inimesed tähtsustavad sporti kui füüsilist- ja vaimset tervist toetavat tegevust ning spordisaalid on taas täitunud.

Võttes arvesse, et valdav osa ettevõtte tuludest ja kuludest on seotud euroga, on ettevõtte valuutarisk minimaalne. Küll aga on valdav osa ettevõtte finantskohustustest ujuva

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas läheb Karulaugu Spordikeskust haldaval TONDI TENNISEKESKUS OÜ-l?

Suures ulatuses altkäemaksu võtmises kahtlustatav Ain Kaljurand on spordiklubi Golden Club kodulehel märgitud Karulaugu Spordikeskuse juhatajaks, vahendab Äripä
ssb.ee
Suures ulatuses altkäemaksu võtmises kahtlustatav Ain Kaljurand on spordiklubi Golden Club kodulehel märgitud Karulaugu Spordikeskuse juhatajaks, vahendab Äripäev. Karulaugu Spordikeskust haldava Golden Clubi taga seisab TONDI TENNISEKESKUS OÜ ja sestap vaatame, kuidas on firmal viimasel ajal läinud. TONDI TENNISEKESKUS OÜ alustas peaaegu 13 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Sirle (tänase seisuga ühtki firmat ei juhi) ja Margus Laar , seda juhtima hakkasid. Sirlel oli selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 1 aastat ja Margusel 10 aastat. Firma valdkond on spordirajatiste käitus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.