SIMMER PROJECT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

SIMMER PROJECT OÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Simmert Project OÜ põhitegevusaladeks on investeerimine ja renditeenuste osutamine.

2022 laienemist ei toimunud ja suurendati laene.

2022.a. oli realisatsioon ligi 28 tuhat eurot, mis koosnes peamiselt renditeenusest.

Firma oli loodud eelkõige investeerimiseks, kuid osutab ka renditeenuseid, kuna seoses majandusolukorra halvenemisega Eesti turul on loobutud mõningatest finantsinvesteeringutest, eelkõige aktsiatest ja fondiinvesteeringutest, et mitte kanda suurt kahjumit.

Renditeenuste valdkonnas on suur konkurents, kuna uusehitisi tuleb aina juurde.

2022.a. ei olnud finantsturud endiselt stabiliseerunud, seetõttu ei plaanita ka edaspidi soetada juurde finantsinvesteeringuid aktsiatena.Püsikliendi lepinguid on firmal vaid kaks ja ettevõte on otseselt sõltuv turgudel toimuvast.

Hooajalisust enamasti ei esine, kuna kinnisvara on kasutuses läbi aasta.

Äritegevust mõjutavaid keskkonnaalased ja sotsiaalsed mõjud puuduvad.Uurimis- ja arendustegevusega ei tegeletud ega plaanita seda teha ka järgneval aastal.

Teisi olulisi, firma tegevust mõjutatavaid sündmusi toimunud ei ole.Töötajaid

Simmer Project OÜ-s ei ole, kõigi probleemidega tegeleb juhatuse liige.Töötasu ega muid tasusid aruandeaastal ei makstud.Tegevjuhtkonnale ega kõrgemale juhtorganile ei ole aruandeaastal tehtud ka muid olulisi soodustusi.Puuduvad tegevjuhtkonna ja kõrgema juhtorganiga seotud potentsiaalsed kohustused.

Firmal ei ole finantsinstrumente ega valuutatehinguid. Seetõttu puuduvad ka vastavad riskid.

Puuduvad ka riskid intressimäärade muutumisega seoses.

Peamised finantsnäitajad: - Vara tootlus puhaskasumi järgi (puhaskasum/varad) 5% - Käiberentaablus (puhaskasum/müügitulu) 270% - Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja (käibevara/lühiajalised kohustused) 0,25 - Võlakordaja (kohustised/varad) 0,71 - Omakapitali tootlus puhaskasumi järgi (puhaskasum/omakapital) 16% - Vara käibekordaja (müügikäive/varad) 0,02

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev. Juhtkond on hinnanud, et Ukraina sõda ei ole oluliselt ettevõtte tegevust mõjutanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.