AMVES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Akende paigaldamine on oluline ülesanne, mis võib mõjutada teie kodu energiatõhusust, mugavust ja esteetikat. Kui te ei paigalda aknaid õigesti, võib see põhjus

Sagedasemad vead akende paigaldamisel

Akende paigaldamine on oluline ülesanne, mis võib mõjutada teie kodu energiatõhusust, mugavust ja esteetikat. Kui te ei paigalda aknaid õigesti, võib see põhjustada mitmeid probleeme, näiteks õhu lekkimist, kondensatsiooni ja isegi struktuurilisi kahjustusi. Allpool on mõned levinumad vead akende paigaldamisel ja kuidas neid vältida.

Vale akna suuruse valimine
Üks levinumaid vigu, mida inimesed akende paigaldamisel teevad, on vale suurusega akna valimine. Kui aknad on liiga väikesed, võivad need jätta õhu liikuma, mis võib suurendada küttekulusid ja vähendada kodu energiatõhusust. Kui aknad on liiga suured, võib see põhjustada ebapiisavat tugevust, mis võib mõjutada akna tihedust ja jõudlust. Enne akna ostmist mõõtke hoolikalt ava, kuhu soovite akna paigaldada, et saaksite valida õige suuruse.

Valesti paigaldatud tihendid
Akende tihendid on olulised, et takistada õhu ja vee sissetungi. Kui tihendid on valesti paigaldatud, võib see põhjustada õhu lekkeid, mille tulemuseks on suurem energiakulu. Veenduge, et tihendid on paigaldatud õigesti ja neil ei ole kahjustusi.

Ebaõige isolatsiooni kasutamine
Akende paigaldamisel on isolatsioon materjal, mida kasutatakse, et vältida õhu liikumist. Vale isolatsiooni kasutamine või isegi isolatsiooni puudumine võib põhjustada õhu ja niiskuse lekkeid. Veenduge, et kasutate kvaliteetset isolatsiooni ja paigaldage see õigesti.

Vale kinnitus
Akende kinnitus on oluline, et tagada nende stabiilsus ja pikaealisus. Vale kinnitus võib põhjustada akna ebastabiilsust, mis võib põhjustada tihendite või klaasi purunemist. Veenduge, et kasutate sobivaid kinnitusvahendeid ja paigaldage need õigesti vastavalt tootja soovitustele.

Puudulik ettevalmistus
Enne akende paigaldamist tuleb hoolikalt ette valmistada paigalduskoht. See hõlmab aknaava mõõtmist ja puhastamist ning vajadusel ka aknaava tugevdamist. Kui paigalduskoht pole korralikult ette valmistatud, võib see põhjustada akende ebastabiilsust ja õhu lekkeid.

Vale ajastus
Akende paigaldamine on tavaliselt ehitusprotsessi üks viimaseid samme. Kui aknad paigaldatakse enne ehitusprotsessi lõppu, võivad need kahjustuda ehitustegevuse käigus. Kui aknad paigaldatakse liiga hilja, võib see viivitada projekti lõpetamist ning põhjustada lisakulusid.

Kui te pole kindel, kuidas aknad õigesti paigaldada, on soovitatav pöörduda spetsialisti poole, kes saab aidata tagada akende nõuetekohane paigaldamine.

võtke ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas soojustada aknaid?

Kui soovite oma kodus energiakulusid vähendada, võib üks parimaid kohti alustamiseks olla teie aknad. Soojuskadu akende kaudu võib moodustada suure osa kogu kod
ssb.ee
Kui soovite oma kodus energiakulusid vähendada, võib üks parimaid kohti alustamiseks olla teie aknad. Soojuskadu akende kaudu võib moodustada suure osa kogu kodu soojuskadudest, mis tähendab, et kui teie aknad pole korralikult soojustatud, võib see teie küttekulusid märkimisväärselt suurendada. Allpool on mõned näpunäited selle kohta, kuidas soojustada aknaid ja vähendada seeläbi kodu energiakulusid. Kasutage tihendeid Üks lihtsamaid viise akende soojendamiseks on paigaldada tihendid. Tihendid paigaldatakse aknaraami ja klaasi vahele ning need aitavad tõkestada õhu liikumist akna kaudu.

Miks eelistada puit-alumiiniumaknaid?

Puit ja alumiinium on kaks populaarset materjali akende ja uste raamide valmistamiseks. Mõlemal neist on oma eelised ja puudused, kuid paljud inimesed eelistava
ssb.ee
Puit ja alumiinium on kaks populaarset materjali akende ja uste raamide valmistamiseks. Mõlemal neist on oma eelised ja puudused, kuid paljud inimesed eelistavad puit-alumiiniumaknaid nende tugevuse, vastupidavuse ja esteetilise ilme tõttu. Esiteks on puit-alumiiniumaknad tugevad ja vastupidavad. Puit annab aknaraamile soojust ja tugevust, samal ajal kui alumiinium annab sellele vastupidavuse ilmastikutingimuste ja korrosiooni vastu. See tähendab, et puit-alumiiniumaknad on väga vastupidavad ja võivad kesta aastakümneid. Teiseks on puit-alumiiniumaknad väga esteetiliselt meeldivad. Puit

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.