CASAVERDE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1220 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

CASAVERDE OÜ hetkeolukord

Juba 1220 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Alar Vinkel (13.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Casaverde on loodud 05.05.2006 aastal. Põhitegevusalaks on ehitus ja eritööde omanikujärelvalve teenus, ehitusalane tehniline konsultatsioon, ehitusekspertiisid, ehitusprojektide ekspertiisid, inseneritegevused ning nendega seotud tehniline nõustamine ( EMTAK 71121 ).

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Casaverde müügitulu 231,6 tuh. eurot.

OÜ Casaverde brutokasumiks kujunes 26,5 tuh. eurot.

Personal

OÜ-s Casaverde 2022 aastal oli töötajate arve 1, töötajatele makstud tasud koos sotsiaalmaksudega olid 50,0 tuh. eurot, sellest juhatuse liikmetasu 6,0 tuh. eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks:

OÜ Casaverde põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on pakutavate konsultatsiooni-ja ehituse omanikujärelvalve teenuste laiendamise, aga ka ehitiste auditite ja ehitusprojektide ekspertiiside ning muinsuskaitselise järelevalve teostamise kaudu firma tegevuse laiendamine olemasolevatel turgudel. Lisaks tegevuse laiendamisele on seatud eesmärgiks pakutavate teenuste kvaliteedi säilitamine ja tõstmine, milleks annab aluse 2012 alguses juurutatud ja sertifitseeritud ning sellele järgnevatel aastatel (viimati 2019) edukalt korduvauditi läbinud ISO 9001:2015 standardile vastav kvaliteedijuhtimissüsteem. Kvalitatiivsete eesmärkide teostamiseks ostetakse sisse konsultatsiooniteenust selle ala kogenud tegijatelt.

Plaanis on luua uusi töökohti.

Alar Vinkel

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.