CONSOLATO DEL MARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 430 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

CONSOLATO DEL MARE OÜ hetkeolukord

Juba 430 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Consolato del Mare OÜ põhitegevusaladeks on õigusalane nõustamine ja laevandusalased konsultatsioonid, mis vastab EMTAK koodile 69102.

Ettevõte arendab ja laiendab oma võimekust osutada konsultatsioone laevandusega seotud muudes valdkondadesse nagu sadamate tegevus ja laevanduse riskide kindlustamine, osalus eMerenduse arenduse projektides ja nende analüüsides, autonoomsete laevade kasutamine ja uued reeglid selleks, rohepööre laevanduses ja laiemalt merenduses edeneks.

Consolato del Mare OÜ juhatusse kuulub üks liige. Aastaaruandes ei ole avalikustatud juhatuse liikmetele aruandeperioodil makstud tasusid, kuna see summa koosneb üheliikmelise juhatuse töötasust ning seetõttu on äriliselt tundlik informatsioon.

2022. aasta jooksul arvestati töölepinguga töötajatele töötasu koos maksudega kokku 61 081 eurot (2021. a 71 443 eurot).

2022. aasta Consolato del Mare OÜ lõpetas ärikahjumiga ja majandusaasta tulemiks peale maksude mahaarvamist jäi kahjum 23 105 eurot (2021. a oli kasum 24 590 eurot).

Consolato del Mare OÜ (CdM) on välja arendanud Euroopas ja ka muudes välisriikides, kus merendus omab arvestatavat osa riigi majandusest, merenduse õigusala spetsialistidega kontakt-võrgustiku, et vajadusel osutada kiiresti ettevõtte klientidele kvaliteetset ja operatiivset õigusabi välismaal lisaks Eestis osutatavatele teenustele. Ettevõte jätkab aktiivselt kontaktide edendamist välismaa kolleegidega ja koostööpartnerite võrgustiku edasi arendamist, mis COVID-19 aeglustus paariks aastaks. CdM on rahvusvahelisi mereõiguse juriste koondava ühenduse

Shiparrested.com liige. CdM esindaja osaleb selle ühenduse juristide iga-aastastel konverentsidel (2014 juunis oli Hamburgis, 2015 mais oli

Dubais, 2016 märtsis Singapuris ja 2017 juulis St.Peterburis, 2018 juunis Malagas ja 2019 juunis Valletas Maltal ning taas peale COVID-19 piirangute lõppemist 2022 oktoobris Ammanis Jordaanias). Järgmine Shiparrested.com konverents toimub Oslos septembris 2023.a., millest

CdM esindaja võtab järjekordselt osa.

COVID-19 negatiivne mõju CdM tegevusele sai tuntavaks alates 2020 aasta II kvartalist ja mõjud ulatusid 2021 ja 2022 majandusaastasse, kui uusi projekte ei algatatud ning jäid ära mitmed kohtumised klientidega ja koostööpartneritega COVID-19 tõttu. COVID-19 negatiivseid mõjud ettevõtte tegevusele osutusid eelkõige klientide tegevuste tagasitõmbumise ja tellimuste vähenemise tõttu suuremaks kui ettevõtte juhtkond hindas 2020, 2021 ja 2022 aastal. Vaktsineerimine ja majanduse avanemine 2021 aasta teisel poolel andis paremad võimaluse ettevõtte tegevuse jätkamiseks ja klientidega suhtlemiseks ning nende teenindamiseks, kuid 2021 aasta lõpus toimus taas mingil määral ühiskonna sulgumine, mis mõjus ettevõttele negatiivselt. Ettevõtte juhtkond hindab 2023 aasta ettevõtte tegevuse võimalusi ja oodatavaid majandustulemusi paremaks kui oli 2022 aastal. Koroonaviirusega kaasnevate riskide tõttu andis ettevõte töötajatele ja juhatusele nende riskide maandamiseks võimaluse täita tööülesandeid suuremal määral kodukontoris, mis on muutnud tööharjumusi ning kodukontoris töötamise võimaldamine on juurdunud ka CdM praktikasse .

Ettevõttes töötab käesoleval ajamomendil 2 inimest, kuid ettevõte plaanib laienemist kui üldine majanduslik olukord Eestis ja laiemalt kogu maailmas paraneb.

Indra Kaunis juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.