SOVREX GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 621 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

SOVREX GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 621 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegutsemine ja tegutsemisvaldkond

Aruandeaastal oli ettevõtte peamisteks tegevusaladeks elamute ja mitteluhoonete ehitus ning vee-, gaasi- ja kanalisatsioonitrasside ehitus.

Ettevõte tegutses üle Eesti.

Töötajad 2022 aastal oli 3 töötajat. Vajalik muu teenus osteti allhankena sisse. Töötajate töötasu koos sotsiaal- ja töötuskindlustusmaksetega moodustas aruandeaastal 52 323 eurot.

Majandusnäitajad

Aruandeaastal teenis OÜ Sovrex Grupp müügitulu 100% Eestis, mille suuruseks oli 181 860 eurot. Olenemata sisendtoorme kallinemisest teenis ettevõte majandusaastal kasumit. Muude majandusnäitajate alusel on ettevõtte endiselt elujõuline ja jätkusuutlik.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.