SIRCÄT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

SIRCÄT OÜ hetkeolukord

Juba 385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Sircät loodi september 2006 aastal. OÜ Sircät põhitegevuseks on kinnisvara haldus tasu eest või lepingu alusel ning raamatupidamise teenuse osutamine.

Aruandeperioodil oli ettevõtte müügitulu 39 076 eurot, mis koosnes kinnis- ja vallasvara haldamise teenuse osutamisest ning raamatupidamise teenuse osutamisest . Vastavalt 76,78% ning 23,22%. 2021 aastal oli ettevõtte müügitulu 38 659 eurot millest kinnis- ja vallasvara haldamise teenus moodustas 76,2% ning raamatupidamisteenus 23,8% .

2022 aastal investeeringuid põhivarasse ei tehtud.

OÜ Sircät kasumiks aruandeperioodil kujunes 4 340 eurot.

OÜ Sircät põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on kinnis- ja vallasvara haldamise teenuse osutamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.