ARANTEL INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 392 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommente

ARANTEL INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 392 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Arantel Invest OÜ on 2022 majandusaastal tegutsenud peamiselt roheenergia tootmisega olemasolevatest päikeseparkidest Lääne-Virumaal.

Esimesel tootmisaastal oli probleeme, kuid 2022 aasta oli vist k]ige parem ja lähitulevikus kordumatu roheeneria tootjatele.

Peale selle, et elektrienergia hinnad olid kõrged oli ka terve aasta hästi päikeseline.

Loodan, et käesolev aasta saab olema vähemalt tehnilisest küljest laitmatu ja jaamad saavad toota ilma probleemideta.

Arantel Invest OÜ on investeerinud Tallinna vanalinna kinnisvarasse ja loodame jõuda seal oma tegevusega peagi plussi, peale töös oleva kohviku sai käivitatud ka restoran ning tegevuses on ka hotell, mida opereerib tuntud hotellikett.

Loodame, et kinnisvara hindade tõus tõstab lisaks veel tehtud investeeringu väärtust.

Mõtteid edasisteks tegevusteks on erinevaid, kuid olukord on Euroopas üsna pingeline ja raske on midagi ette võtta ja ära teha, riskid on suured.

Aga kohaneme ka nendega.

Edaspidiseid arenguid silmas pidades mõtlen kindlasti ka palju Eestist välja, kus suurem hulk tarbijaid ning võimalik parem kasumlikkus, kuid nagu eelpool juba mainitud, aega mõtlemiseks on täna palju.

Missugused need tegevusalad on, kus veel sooviksin ennast proovida ja raskustega rinda pista näitab muidugi aeg.

Vaatamata kõigele raskustele, mis valitsevad täna maailmas vaatab juhatuse liige tulevikku perspektiivikalt ning näeb ettevõtte jaoks võimalusi investeeringuteks nii Eestis kui ka mujal Euroopas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.