TERASTIIM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1503 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommen

TERASTIIM OÜ hetkeolukord

Juba 1503 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Seljataga olid mitu Covidi aastat oma majanduse seisakute ja haiguspuhangutega. Nagu sellest oleks veel vähe siis algas sõda Ukrainas, mis omakorda tekitas materjali defitsiidi ja korraliku materjalide hinnaralli aga tulime sellest ilusasti välja tänu meie koostööpartneritele. Suured tänud teile, kes võtsid vaevaks ja usaldasite meile oma projektid ja tellimused.

Terastiimi kliendiportfell on õnneks piisavalt kirju, et erinevatele majandussurutistele vastu seista. Sellel aastal pärjasid peamiselt tarbimist toetavate tehaste tellimused ja projektid, kes said ja julgesid investeerida oma tootmistesse. Peamiselt tellisid meilt töid kaablitööstus 60% toodangust, käsitöö õllede villimismasinate tootja 20% ning märgatavalt kukkus autotööstus ja seda valdkonda toetavate tööstuste tellimused 70% pealt 14% peale. Väiketellimuste nagu varuosad, erinevad detailid, äärikud jne. tellimused moodustasid seega kõigest 6% kogutoodangust.

Lõpp hea kõik hea ning aasta lõppes meile positiivselt.

Terastiim OÜ leidis ka jõudu ja vahendeid toetada Ukraina rahvast ja sõjamehi. Valmistasime Ukrainasse kokku 50 rakettpliiti, mida saab kasutada kiireks söögi valmistamiseks ja enese soojendamiseks. Lisaks hankisime kaks generaatorit ja 10 matka gaasipliiti ning villaseid kudumeid. Me väga loodame, et antud tooted jõudsid ikka otse tarbijateni mitte turule!

Müügitulu osas tegime uue rekordi. 2022 aasta käive oli kokku 1 396 382 eurot ja kasvas võrreldes 2021 aastaga 37,6 %.

Seekord oli aasta selline, et ekspordi osakaal ei kasvanud ega ka kahanenud võrreldes eelneva aastaga. Eksport moodustas meie kogutoodangust 14%. Tublisti kasvas aga kohalikule turule teostatud toodang mille kasv küündis 40%-ni.

Tore oli lõpetada 2022 majandusaasta 67 583 eurose kasumiga.

Käesolev aasta on alanud suhteliselt sarnaselt eelnevale aastale. Aasta alguses domineerisid jätkuvalt kaablitööstuse seadmete tellimused kuid teises kvartalis on ärganud ka teised valdkonnad. Üle pika aja on taaskord tulnud päringuid ja koostöö pakkumisi pelleti ja briketi tööstustelt ning seda ka väljaspoolt Eesti piire. Taaskord on tulemas ka tummisemaid projekte sorteerimisliinide valdkonnast. Täiesti uus koostööpartner

Saksamaalt on teinud meile esimesed tellimused laboriseadmete valmistamiseks. See on meile täiesti uus valdkond milles oma oskusi ja kvaliteeti näidata.

Terastiimi omatoote arenduse suunal on ka toimunud muutus mis peaks sellele loodetavasti tuule tiibadesse andma. Nimelt teeme nüüd koostööd ettevõttega Revonia OÜ, kes panustab sellesse projekti meie toote turustamise osas. Revonia alustas Smartliftide müügi kampaaniaid käesoleval aastal nii euroopas kui ka mujal, kasutades selleks enda visa tööga väljaehitatud müügivõrgustikku ja oskusi tegeleda turundusega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.