AUDIOKOIDU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 495 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja komment

AUDIOKOIDU OÜ hetkeolukord

Juba 495 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Audiokoidu OÜ on väike-ettevõte, mis tegeleb enamasti projektipõhiste töödega. Eestis on olnud põhilisteks projektideks audiosüsteemide paigaldus ja hooldus, restoranides ja toitlustuskohtades. Teostame töid projektidena, peale projekti lõppemist tekib kasumisse auk ja see kestab kuni järgmise projektini. Arendame projektide vahel firma sisesüsteeme ja täiendame oskuseid. Tehtud projektidele pakume hooldusteenust tavaliselt alles aasta pärast või vajaduspõhiselt.

Audiokoidu OÜ´l on pikaajaline lepinguline suhe firmaga Heavyinstall OY. Oleme osutanud Soomes tualettpaberit tootvate tselluloosivabrikute hoolduse ja remonditööde teenust. Audiokoidu OÜ on näidanud koostööpartneritele profesionaalsust ja usaldusväärsust, seega loodame, et meiega sõlmitakse töölepinguid ka tulevaste suurte tehaste kapitaalremontide ja hooldusprojektide juures. Viimaste aastate jooksul on seoses kõige eelmainituga olnud palju investeerimist nii ajas kui ka rahas. Projektide ettevalmistamine ja hankimine on nõudnud suures mahus suhtekorraldust ja läbirääkimisi. Kuid sellegipoolest oleme ülimalt positiivsed ja usume, et suur ja mahukas ettevalmistus toob ka hea kasumi ja eduka ettevõtte. Oleme tegusad!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.