FIGUURID INVEST OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2095 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 94 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komme

FIGUURID INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 2095 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 94 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Figuurid Invest põhitegevusalaks on varade haldus. Aruandekuupäeva 31.12.2022 seisuga kuulub OÜ-le Figuurid Invest kümne tütarettevõtja ja viie sidusettevõtja osalus, mis moodustavad kogu OÜ Figuurid Investi konsolideerimisgrupi.

OÜ Figuurid Invest äritegevus ei ole hooajaline ning äriühingu majandustegevus pole tsükliline, samuti ei kaasne OÜ Figuurid Invest majandustegevusega olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamisperioodil pole ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske.

Konsolideerimisgrupi moodustavad järgmised tütarettevõtjad: · OÜ Domaine, osalus 100% (tegevusala: kinnisvaraarendus ja -haldus) · OÜ SunShip, osalus 75% (tegevusala: mööbli tootmine) · OÜ Plasti Majad, osalus 75% (tegevusala: kinnisvaraarendus ja -haldus) · OÜ Plaat Detail, osalus 100% (tegevusala: laminaadi hulgimüük, mööblikomponentide tootmine) · OÜ Tribus, osalus 100% (tegevusala: kinnisvaraarendus ja -haldus) · OÜ Laslo Holding, osalus 100% (tegevusala: varahaldus) · Oy Ramport, osalus 80% (tegevusala: muu spetsialiseerimata hulgikaubandus) · SIA Dalles, osalus 100% (tegevusala: muu spetsialiseerimata hulgikaubandus) · Kiinteistö Oy Hulikanpala , osalus 80% (tegevusala: kinnisvaraarendus) · UAB In Pleno Prekyba, osalus 100% (tegevusala: muu spetsialiseerimata hulgikaubandus)

Konsolideerimisgruppi kuuluvad järgmised sidusettevõtjad: · Dannecker OÜ, osalus 50% (tegevusala: kinnisvaraarendus) · RAMM Ehituse OÜ, osalus 22,5% (tegevusala: ehitustööde peatöövõtt ja ehitusjuhtimine) · Promarine OÜ, osalus 25% (tegevusala: ehitus- ja paigaldustööd) · Saku Ärikeskuse OÜ, osalus 50% (tegevusala: kinnisvara üürileandmine ja käitus) · Trebor RE OÜ, osalus 40% (tegevusala: ärinõustamine) 2022. aastal emaettevõtjal Figuurid Invest müügikäive oli 49 tuhat eurot.

2022. aastal oli OÜ Figuurid Invest keskmine töötajate arv 2 ning tööjõukulu 65 tuhat eurot. Ettevõtte juhtimisega tegelevad juhatuse liikmed, kellele töötasu ei makstud. Seisuga 31.12.2022 oli konsolideerimisgrupis 93 töötajat.

Aruande koostamise perioodil müüdi osalus tütarettevõtjas Sunship OÜ ja omandati vähemusosalus Plasti Majad OÜ-s.

2023. aastal plaanitakse jätkata samadel tegevusaladel. 2023. a osas on palju ebakindlust eelkõige Ukraina sõja, inflatsiooni ja

EURIBORI tõusu tõttu.

Emaettevõtja OÜ Figuurid Invest peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Kasumi kasv (langus) 4% 49%

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 0,91 0,65

ROA 11% 14%

ROE 124% 124%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Kasumi kasv (langus) (%) = (aruandeaasta puhaskasum – eelneva aasta puhaskasum) / eelneva aasta puhaskasum * 100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = aruandeaasta käibevara / aruandeaasta lühiajalised kohustised

ROA (%) = aruandeaasta puhaskasum / aruandeaasta varad kokku * 100

ROE (%) = aruandeaasta puhaskasum / aruandeaasta omakapital kokku * 100

Jaen Uussalu

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.