IDLINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mootorratta kiivrid on sõitjate jaoks kõige kriitilisem turvavarustus. Need kaitsevad teie pead kokkupõrke korral ja võivad olla vahe elu ja surma vahel. Õige k

Ultimaatne juhend õige mootorratta kiivri valimiseks

Mootorratta kiivrid on sõitjate jaoks kõige kriitilisem turvavarustus. Need kaitsevad teie pead kokkupõrke korral ja võivad olla vahe elu ja surma vahel. Õige kiivri valimine ei ole ainult stiili või hinna küsimus; see on turvalisuse, mugavuse ja sobivuse küsimus.

Mõistmaks kiivri turvastandardeid

On olemas mitmeid turvastandardeid, et tagada mootorratta kiivrite piisav kaitse. Nende standardite tundmine on kiivri valimisel ülioluline.

Transpordiministeeriumi (DOT) standard on Ameerika Ühendriikides laialdaselt tunnustatud sertifikaat. Selle standardi järgi kiivrid on läbinud löögi- ja läbistamiskatsed, teiste hulgas.

Majanduskomisjoni Euroopa (ECE) standard on Euroopas levinum. ECE-sertifikaadiga kiivrid läbivad range testimise, sealhulgas energia neeldumise ja rihmasüsteemi efektiivsuse.

Snelli Mälestusfond pakub vabatahtlikku sertifitseerimist, mille nõuded on rangemad kui DOT ja ECE puhul. Snelli sertifikaadiga kiivrid pakuvad kõrgemat kaitse taset.

Erinevad mootorratta kiivri tüübid

On mitmeid kiivreid, igaüks pakub erinevat kaitse ja mugavuse taset.

Täiskattega kiivrid pakuvad kõige rohkem kaitset ja sobivad igat tüüpi sõitmiseks. Neil on lõuakaitse ja visiir, pakkudes maksimaalset kaitset.

Modulaarsed kiivrid pakuvad klapitava visiiri ja lõuakaitse mugavust. Need on hübriid täiskattega ja avatud näoga kiivrite vahel.

Avatud näoga kiivrid kaitsevad pea üla- ja tagaosa, kuid neil ei ole lõuakaitset, pakkudes rohkem vabadust, kuid vähem kaitset.

Poolkiivrid pakuvad kõige vähem kaitset, kattes ainult pea ülaosa. Need on populaarsed oma kerguse ja avatud tunde poolest.

Maastikusõiduks mõeldud kiivrid on pikema lõua- ja visiiriosaga parema õhuvoolu ja tolmu kaitse jaoks.

Kaheotstarbelised kiivrid on mitmekülgsed nii maanteel kui maastikul kasutamiseks, omadustega nagu visiir ja ruum prillide või kaitseprillide jaoks.

Kaalupeetavad faktorid kiivri valimisel

Õige kiivri valimine hõlmab mitmeid kaalutlusi, et tagada parim istuvus ja kaitse.

Korralikult istuv kiiver on tihe, kuid mitte liiga pingul, ilma ühegi survepunktita. See peaks istuma pea peal tasasel ja ei tohiks liikuda, kui pead raputad.

Kiivri kaal võib mõjutada sõitja mugavust, eriti pikkadel sõitudel. Kergemad kiivrid võivad vähendada kaela koormust.

Hea nähtavus on turvalisuse jaoks ülioluline. Otsige kiivreid selge, uduvastase visiiriga või ruumiga prillide või kaitseprillide kandmiseks.

Korralik ventilatsioon hoiab sind jaheda ja mugavana. Kontrolli ventiile, mida saab vajadusel avada või sulgeda.

Kiivrid on valmistatud erinevatest materjalidest nagu polükarbonaat, klaaskiud või süsinikkiud, igaüks pakkudes erinevat kaitse taset ja kaalu.

Kaaluge lisafunktsioone nagu Bluetooth ühilduvus, päikesevisiirid või eemaldatavad voodrid lisamugavuse ja -mugavuse jaoks.

Kiivri hooldus ja korrashoid

Regulaarne hooldus on oluline, et tagada kiivri hea seisukord. Puhasta välist ja sisemust regulaarselt ning kontrolli kulumise või kahjustuste märke.

Millal oma kiivrit vahetada

Vahetage oma kiiver välja, kui see on osalenud kokkupõrkes, kui see näitab kahjustuse märke või pärast viit aastat regulaarset kasutamist, kuna materjalid võivad aja jooksul degradeeruda.

Alusta oma järgmist seiklust kindlustundega. Võta ühendust IDLINE OÜ-ga, et saada asjatundlikku nõu täiusliku mootorratta kiivri valimiseks, mis on kohandatud sinu vajadustele.

uuri lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 olulist nõuannet oma atv hooldamiseks

Välistingimustes seiklejatele ja mootorrattasõpradele ei ole maastikusõiduk (ATV) lihtsalt sõiduk, vaid pilet seiklustele. Selleks, et iga sõit oleks turvaline
ssb.ee
Välistingimustes seiklejatele ja mootorrattasõpradele ei ole maastikusõiduk (ATV) lihtsalt sõiduk, vaid pilet seiklustele. Selleks, et iga sõit oleks turvaline ja põnev, on hädavajalik oma ATV-d hooldada. Siin on viis olulist nõuannet, et hoida oma masin tipptasemel. ATV hooldamise tähtsuse mõistmine Oma ATV hooldamine on võtmetähtsusega, et tagada tipptasemel sooritusvõime. Regulaarne hooldus aitab tuvastada potentsiaalseid probleeme enne, kui need muutuvad suuremateks muredeks, hoides sind turvaliselt ja su ATV sujuvalt töötamas. Hästi hooldatud ATV-d kestavad kauem ja säilitavad kõrgema

Maastikuseiklused: parimad atv-d ülevaates

Neile, kes ihkavad raja põnevust ja suure õue vabadust, pakuvad kõikmaastikusõidukid (ATV-d) võrdlematut kogemust. Need robustsed masinad on loodud kõige raskem
ssb.ee
Neile, kes ihkavad raja põnevust ja suure õue vabadust, pakuvad kõikmaastikusõidukid (ATV-d) võrdlematut kogemust. Need robustsed masinad on loodud kõige raskemate maastike, alates kivisest tõusudest kuni mudaste radadeni, läbimiseks, pakkudes seiklejatele ülimat maastikuvõimekust. Suurepärane ATV on iseloomustatud oma võimsuse, vastupidavuse ja mitmekülgsusega. See peaks suutma navigeerida läbi keeruliste maastike, pakkudes samal ajal mugavat ja turvalist sõitu. Ideaalne ATV ühendab endas kõrge jõudlusega mootori, arenenud vedrustussüsteemid ja tugeva raami, mis suudab vastu pidada

IDLINE OÜ tegevusaruanne 2022

IDLine OÜ on 27. aprill 2007. aastal asutatud äriühing, mille põhitegevusalaks on mootorrataste, nende osade ja lisaseadmete müük, hooldus ja remont ning kõrval
ssb.ee
IDLine OÜ on 27. aprill 2007. aastal asutatud äriühing, mille põhitegevusalaks on mootorrataste, nende osade ja lisaseadmete müük, hooldus ja remont ning kõrvaltegevusalaks on reklaamindus. 2022. aasta lõpuks jõuti alljärgnevate majandustulemusteni: - Müügimaht 782 486.- eurot - Majandusaasta kasum 12 088.- eurot

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.