GOLTSMAN THERAPY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 761 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommente

GOLTSMAN THERAPY OÜ hetkeolukord

Juba 761 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 20 korda.

Tegevusaruanne 2022

Meditsiiniline keskus Goltsman Therapy osutab laias valikus meditsiinilisi teenuseid. Kõik meie juures töötavad spetsialistid omavad suurt praktilise töö kogemust ning täiendavad pidevalt oma kvalifikatsiooni. Keskuse põhiliseks tegevusalaks on selgroo- ja liigeshaiguste ravimine.

Goltsman Therapy meditsiiniline keskus osutab teenuseid põhilisel suunal: 1. Eriarstide vastuvõtt- konsultatsioon,

Meie kliinikus võtavad patsiente vastu , taastusravi spetsialist, neuroloog, homöopat, peremeditsiini spetsialist. Käsikäes traditsioonilise meditsiini spetsialistidega töötavad meie keskuses ka uunikaalsed ja haruladsete oskustega spetsialistid, kes tegevad osteopaatiaga, rakendusliku kineseoloogiaga, nõelraviga, manuaalse teraapiaga, refleksoteraapiaga, kaaniraviga jne.

1. Taastusravi ja füsioteraapia

Goltsman Therapy kliinikus võtab patsiente vastu kogetud meeskond , mis koosneb rehabiliotoloogist, massöörist ja pika töökogemustega füüseoterapeutidest.

1. Sotsiaalne ja meditsiniline rehabilitatsioon

Patsiente võtab vastu kogetud meeskond, mis koosneb eriarstidest, füüseoterapeutidest

Golstman Therapy asub Tallinna kesklinnale lähedas kohas, mis on mugav nii Mustamäe linnaosa kui ka Õismäe ka Kristiine elanikele. Meie juurde on väga lihtne tulla kasutades nii oma kui ka linnatranspordi.

Oma autode parkimiseks saavad meie külastajad kasutada maja ees asuva tasuta parkla. Pakume mugavat vastuvõttu ja protseduurite aega (

Esmaspäev- Reede 09.00- 17.00)

Goltsman Therapy hoones on kaks lifti mis aitavad pensionäride ja erivajadustega inimeste keskuse külastamist. Ruumide paigutus aitab kaasa klientide mugavaks ja koduseks vastuvõtuks. Lastega emadele on eraldatud spetsiaalselt varustatud ruum (riietusruum, mähkimislaud, massaazi tuba, võimla)

Me tunneme uhkust selle üle, et paljud kultuuritegelased, staarid, juhtivad sportlased usaldasid meie oma tervise eest hoolitsemist. Iga inimene, kes on meie poole pöördunud, saab meie VIP kliendiks.

Möödunud aasta tipphetked: 1. Koostöö ERGO Kindlustega, mis pakkub medisinilist kindlustust eelkõige inimestele, kel pole haigekassakindlustusi, kuid kellel on soov ja võimalus maandada enda või oma lähedaste ravikuludega seotud riske.

2. Eestis välismaalastele pakutavate meditsiniliste teenuste segmentile ligipääs. Uuete filiaalide avamine ja koostööpartnerite otsing Eesti suurimate hotellide seast.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.