TOOTMISSEADMED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 598 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommen

TOOTMISSEADMED OÜ hetkeolukord

Juba 598 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tootmisseadmed OÜ on 2007. aastal loodud ettevõte, mille eesmärgiks on kõrgekvaliteedilise ja tipptehnoloogilise tööstustehnika esindamine ning müük tööstusettevõtetele Eestis. Samuti pakkuda nendele seadmetele hooldus-, remont- ja koolitustuge.

Firma koostööpartneriks on olnud pikalt lehtmetalli töötlemise seadmeid tootev ettevõte Soomes Finn-Power Oy, kellega on sõlmitud ainuesindusleping Eestis alates 01.04.2007. Nende tooted on maailmas laialt levinud ning tootjat tuntakse innovatiivsete ning kõrgetasemeliste seadmete valmistajana.

Aastate jooksul on Prima Power kaubamärgi all Eestis lehtmetalli tootvates ettevõtetes paigaldatud mitmeid suuri ja kõrge automatiseerituse tasemega tootmisliine. Samuti on lisandunud ka väiksemaid tootmisseadmeid. Seadmete koguarv ja nende tehniline tase on tõusnud siinsel turul niivõrd arvukaks, et alates 2019. a. aprilli algusest on otsustatud Prima Power klientide paremaks teenindamiseks ning sedavõrd oluliste tootmisseadmete kasutajate usalduse jätkuvaks kindlustamiseks ning tõstmiseks Eesti turul seadmeid esindada otse nende tootja esindusena.

Sellega seoses on Finn-Power ja Prima Power seadmete esinduse osa siirdunud alates 01.04.2019 Finn-Power Oy Eesti filiaali alla.

Erinevad muutused Eesti ja ka maailma turul on hetkel pannud Tootmisseadmed OÜ tegevuse rahulikumale tempole. Tootmisseadmed OÜ jääb edasi tegutsema ning sõltuvalt uutest võimalustest pakub oma olemasolevatele ja võimalikele uutele klientidele endiselt lehtmetalli valdkonnaga seotud tooteid ja teenuseid. Samuti on ka arenduse all teised suunad ettevõtluses.

Viimastel aastatel on arendatud kinnisvaraga seotud ärisuunda pindade rendi osas. Samuti on plaanitud pindade renti erinevatele firma koolituste ning muu meeskonnaürituste tarbeks.

Eerik Aljas juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.