STONE HOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3659 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommen

STONE HOUSE OÜ hetkeolukord

Juba 3659 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Stone House alustas oma tegevust 2007. aastal ehitustegevusega. Täna teostame kaeve- ja planeerimistöid, vundamentide ehitustöid, lammutustöid ja tegeleme ehitusliku täitematerjalide müügiga.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused 2022. aastal Eesti SKP vähenes püsivhindades. Majandusanalüütikute arvates inflatsioon aeglustub, töötusemäär suureneb veidi, kuid palgakasv püsib tugev. Järgmiseks aastaks prognoositakse mõõdukat majanduskasvu ja hinnakasvu normaliseerumist. 2022. aastat iseloomustas kiire hinnatõus ning majanduskonjuktuuri halvenemine. Kiire inflatsioon ja karmistuvad rahastamistingimused tootmist. IMFi värske hinnangu põhjal ootab kolmandikku majandusest ees 2023. aastal kahanemine. Majandus on siiski osutunud oodatust vastupidavamaks. Kiire inflatsiooni ohjeldamiseks on Euroopa Keskpanga nõukogu jätkanud baasintressimäärade tõstmist stabiilses tempos ja teeb seda edaspidi eeldatavalt veelgi. Kokkuvõtvalt ootab Eesti majandust ees raske aasta, ent intressimäärade ja maailmamajanduse stabiliseerumine võib kaasa tuua ka üllatavalt kiire taastumise.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2022. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, mistõttu valuutakursi risk puudus. Ettevõtte laenude intressid on seotud

EURIBORI muutusega, mistõttu on n intressimäärade tõus olnud pidev ning eeldatavalt tõusevad veelgi.

Majandustegevusest 2022. aastal

Ettevõtte müügitulu suurenes võrreldes eelmise aastaga ja oli 2022. aastal 4300 tuhat eurot, 2021. aasta müügitulu oli 3857 tuhat.

Aruandeaasta müügitulust moodustas 94 protsenti ehitustegevus ja sellega seotud teenused, 2021. aastal moodustas ehitustegevus kogu käibest 90 protsenti.

Ehitusobjektide tööde maht pikaajaliste ehituslepingute järgi oli aruandeaastal 1272 tuhat eurot. Kokku pooleliolevaid objekte, mis lõpetatakse 2023. aastal oli aruandekuupäeva seisuga 1547 tuhat euro väärtuses.

Osaühingu juhtkond peab oluliseks keskkonnakaitset ning jälgib Euroopa Liidu keskkonnanõudeid, mistõttu toimub tehnika uuendamine pidevalt.

Aruandeaastal osteti tehnikat ja abihoone kokku 131 tuhande euro eest.

Ettevõttes töötavad pikaajalise kogemusega spetsialistid, mis garanteerib teostatud tööde kvaliteedi.

Juhatuses aruandeaastal muudatusi ei toimunud.

Eesmärgid ja hinnangud 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal ja olulisi muutusi majandustegevuses ei planeerita. Juhtkonna hinnangul ei ole ilmnenud aruande koostamise perioodil täiendavalt sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada nii 2022. aasta kui ka järgmiste majandusaastate tulemusi ning vaatamata raskele olukorrale majanduses on ettevõtte juhtkond kindel tegevuse jätkuvuses.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.