TIIDU EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tiidu Ehitus OÜ on usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid ja kvaliteetseid ehitus- ja remonditeenuseid. Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele valdkonda

Meie ettevõttest

Tiidu Ehitus OÜ on usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid ja kvaliteetseid ehitus- ja remonditeenuseid. Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele valdkondadele, sealhulgas üldehitustöödele, siseviimistlustöödele, fassaaditöödele, katuste ehitusele, põrandatöödele, santehnilistele töödele, elektritöödele ja renoveerimisele.

Pakume laia spektrit üldehitustöid, mis hõlmavad nii uusehituste rajamist kui ka olemasolevate struktuuride renoveerimist. Oleme kogenud meeskond, kes viib ellu erinevaid projekte alates väiksematest koduremontidest kuni suuremahulisteni.

Meie kvalifitseeritud meeskond hoolitseb selle eest, et teie interjöör oleks just selline, nagu olete unistanud. Siseviimistlustööde käigus kasutame parimaid materjale ja tehnoloogiaid, et luua hubane ja stiilne atmosfäär.

Olgu tegemist katuse ehitamise või renoveerimisega, meie eksperdid tagavad, et teie kodu oleks kaitstud igasuguste ilmastikutingimuste eest. Lisaks pakume mitmekülgseid põrandatöid, mis ulatuvad puitpõrandatest plaatimiseni, tagades vastupidavad ja kaunid põrandapinnad.

Tiidu Ehitus teeb tihedat koostööd ka professionaalsete santehnikute ja elektrikutega, tagamaks, et teie kodu või äriruumid oleksid varustatud nii veatute torustike kui ka toimiva elektrisüsteemiga.

Kui soovite vanu ruume värskendada või anda neile uue ilme, pakume renoveerimisteenuseid, mis toovad teie kinnisvara uuele tasemele. Teostame ka erinevaid välistöid, nagu fassaaditööd, soojustamine ja aiaehitised.

Meie eesmärk on pakkuda terviklikke ehituslahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele. Tiidu Ehitus meeskond on pühendunud professionaalsusele ning kvaliteetsele tööle, tagades teie projekti sujuva kulgemise algusest lõpuni.

Kui soovite usaldusväärset partnerit ehitus- ja remondiprojektideks, võtke meiega julgelt ühendust. Leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie soovidele ja eelarvele.

Kontakt:

tiit.kuusik76@gmail.com
+372 552 1396

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kodu renoveerimine: Kuidas muuta unistused reaalsuseks

Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma ajast, luues mälestusi ja jagades hetki lähedastega. Kuid aja jooksul võib meie kodu vajada värskendust, et vastata
ssb.ee
Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma ajast, luues mälestusi ja jagades hetki lähedastega. Kuid aja jooksul võib meie kodu vajada värskendust, et vastata muutuvatele vajadustele ja stiilieelistustele. Tiidu Ehitus OÜ on teie usaldusväärne partner, kes aitab teil oma kodu renoveerimise unistused muuta reaalsuseks. Kodu renoveerimine algab sageli ideest, kuidas muuta oma elukeskkond paremini sobivaks. Võib-olla unistate avaramast köögist, funktsionaalsemast vannitoast või koduspaast, kus saate lõõgastuda. Meie meeskond kuulab teie visiooni tähelepanelikult ja aitab teil seda täpsustada

Interjöör, mis peegeldab Teie isikupära: Siseviimistluse meistriklass

Teie kodu on palju enamat kui lihtsalt ehitise kogum. See on teie isikupära peegeldus, koht, kus teie unistused ja kogemused sulanduvad ühte harmoonilisse ruumi
ssb.ee
Teie kodu on palju enamat kui lihtsalt ehitise kogum. See on teie isikupära peegeldus, koht, kus teie unistused ja kogemused sulanduvad ühte harmoonilisse ruumi. Just seepärast on siseviimistlusel nii oluline roll - see on võimalus luua interjöör, mis kõneleb teie lugu. Tiidu Ehitus OÜ mõistab siseviimistluse olulisust ja seda, kuidas iga detail mõjutab kogu atmosfääri. Meie meeskond koosneb kogenud professionaalidest, kes on pühendunud teie visiooni elluviimisele. Olgu tegemist kodu, kontori või äripinnaga, meie siseviimistlustööd hõlmavad laias valikus teenuseid, mis aitavad teil luua

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.