BONAVA EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 8645 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 55 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommen

BONAVA EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 8645 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 55 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 24 korda.

Tegevusaruanne 2022

Bonava tutvustus

Bonava on Põhja-Euroopa juhtiv elamuarendusettevõte, kes loob kodusid ja naabruskondi, kus inimestel on kõrge elukvaliteet. 1900 töötajaga ettevõte arendab ja müüb kodusid seitsmes riigis: Rootsis, Soomes,

Norras, Saksamaal, Eestis, Lätis ja Leedus, keskendudes suurematele linnadele, kus elanike arv kasvab ning nõudlus uute kodude järele on püsiv.

2022. aastal oli Bonava müügitulu 1,4 miljardit eurot ja kokku müüdi 2727 uut kodu. Ettevõte on Euroopas esimene elamuarendaja, kes sai oma kliimaeesmärkide eest algatuse Science Based Targets (teaduspõhised sihtmärgid) heakskiidu. Bonava aktsiad ja roheline võlakiri on noteeritud Stockholmi börsil.

Bonava sai oma keskkonnaalgatuste eest ülemaailmselt mittetulundusühingult Carbon Disclosure Project (CDP) hinde „A“. 71 protsenti Bonava alustatud uusehitistest olid enam kui 10 protsenti energiatõhusamad, kui uusehitiste eeskirjad nõuavad.

NCC-st alguse saanud Bonava on kodude ja naabruskondade loomisega tegelenud juba alates 1930.

aastatest ning selle aja jooksul on meist saanud kogenud eksperdid mugavate ja optimaalsete lahendustega kodude loomisel. Bonava kaubamärgi all tegutseme alates 2016. aasta kevadest, kui NCC Housing sai omaette ettevõtteks.

Bonava eesmärk

Bonava eesmärk on luua õnnelikke naabruskondi paljudele inimestele. Elamuarendajana otsime pidevalt uusi võimalusi, kuidas kujundada naabruskondi ja luua kodusid, mis aitaksid kaasa õnnelikuma, jätkusuutlikuma ja tervema ühiskonna loomisele. Parima kodu aluseks ei ole vaid arhitektuur või ilus sisustus, vaid eelkõige inimesed ja sealne elu. Just sellepärast alustasime 2017. aastal ka "Õnneliku naabruskonna uuringuga", mille abil uurime, mida inimesed oma kodu ja naabruskonna puhul oluliseks peavad. Seeläbi saame ka meie ettevõttena end pidevalt parendada.

Bonava väärtused

Väärtused määratlevad, kes me oleme. Oma igapäevategevuses juhinduti järgmistest väärtustest: (cid:127) Pühendumus. Meie peamine fookus on ettevõtte äritulemused ja rahulolevad kliendid.

(cid:127) Hoolivus. Toetame üksteist, hoolitseme oma klientide eest ja panustame ühiskonda.

(cid:127) Teadmishimu. Õpime ja arendame end pidevalt, et suudaksime pakkuda oma klientidele parimaid lahendusi.

Bonava Eesti OÜ

Bonava on üks suurimatest uute kodude ehitajatest Eestis. Meie Eestis tegutsemise 19 aasta jooksul oleme arendanud ja müünud ligi 3000 korterit – Viimsi keskusse Tammeõue, Kadrioru ja Lasnamäe piirile

Vana-Kuuli ja Liikuri Kvartali, Mustamäele Rabaküla ja Uus-Mustamäe, Haaberstisse Pärnaõue, Järveotsa

Kodud ja Pikaliiva Kaarmaja, Pelguranda Ketraja Majad ja Kolde Rannamaja ning Kristiine linnaossa Mõtuse

Kodud.

Järgneva viie aasta jooksul plaanime ehitada veel 2000 uut kodu. Mustamäe südames on kerkimas Tallinna üks suurimaid uusarendusi Uus-Mustamäe ja Haaberstisse Järveotsa Kodud ning Pikaliiva Kaarmaja.

Tegeleme kaasaegsete kodude ja hästi väljakujundatud naabruskondade loomisega ning peatöövõtjatena juhime kodude rajamist läbi kõikide etappide – alates projekteerimisest ja ehitusjuhtimisest kuni müügi-, turunduse ning garantiiteeninduseni. Ettevõttesisene projekteerimine ja projektijuhtimine koos pikaaegse kogemusega tagavad kõrge ehituskvaliteedi ning hoolikalt läbimõeldud kodud, kus inimestel on hea elada.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

BONAVA EESTI OÜ: kinnisvararindel kärab täiega

BONAVA EESTI OÜ  arendab kinnisvara. Praegu on ettevõttel pakkumisel uhiuued korterid Lasnamäel, Kakumäel ja Pelgurannas. Paistab, et nõudlus üha kasvab, sest f
ssb.ee
BONAVA EESTI OÜ arendab kinnisvara. Praegu on ettevõttel pakkumisel uhiuued korterid Lasnamäel, Kakumäel ja Pelgurannas. Paistab, et nõudlus üha kasvab, sest firma käive on selle aasta alguses lakke karanud. Asutatud: 2007. aastal Juhid: Timo Riismaa , Maret Väljaots Töötajate arv: 45 inimest Prognooskäive 2017. aastal: 14,5 miljonit eurot Timo Riismaa  juhib veel osaühingut TVB KONSULTATSIOONID OÜ , mis annab nõu ärijuhtimise alal. Maret Väljaots on veel TOSCANA OÜ ja RANNAÕUE TÄHEKODU OÜ üks ja ainuke juht. Varem on BONAVA EESTI OÜ kandnud nimesid NCC

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.