FUND INVESTMENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kunagi on see osaühing tegelenud finantsturgude haldamisega. Ammustel aegadel, kui Eesti peaminister oli Andrus Ansip, Suurbritannia oli uhkelt Euroopa Liidus n

FUND INVESTMENTS OÜ: investeerimisettevõte on oimetu, selle maksuvõlad aga ärksad

Kunagi on see osaühing tegelenud finantsturgude haldamisega. Ammustel aegadel, kui Eesti peaminister oli Andrus Ansip, Suurbritannia oli uhkelt Euroopa Liidus ning USA president oli Barack Obama, suutis ka FUND INVESTMENTS OÜ omadega toime tulla. Sellest ajast on aga palju vett merre voolanud ja maailmas juhtunud nii mõndagi pahaendelist.
  • Asutatud: 2007. aastal
  • Maksuvõlg: 1 775 044 eurot
  • Juht: Andrei Haponen
Muude maailma asjadega koos on allamäge on läinud ka Andrei Haponeni juhitud ettevõte: viimase nelja aasta jooksul on makse makstud 36 eurot. Seda pole just palju, eriti kui arvestada, et FUND INVESTMENTS OÜ maksuvõlg on 2018. aasta märtsi seisuga aga ca 1,8 miljonit eurot ja esitamata on neli majandusaasta aruannet. Näruses seisus on ka Haponeni juhitud teine ettevõte, PRIDE CORP OÜ, millel maksuvõlga 12 615 eurot. Viimati on see firma makse tasunud 2015. aasta esimeses kvartalis. Siis tegutses finantsteenuseid pakkuv ettevõte veel nime all MEITAN BALTIC OÜ. Kui kellelgi on tarvis abi oma rahaasjade korda ajamisel, siis kindlasti leiab oluliselt usaldusväärsemaid kohti, kust nõu küsida!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.