TERVIS JA TASAKAAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 344 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

TERVIS JA TASAKAAL OÜ hetkeolukord

Juba 344 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Tervis ja Tasakaal asutati 2007. aasta septembris kahe eraisiku poolt. Üks osanikest - Heli Maajärv - on psühhodraama lavastaja, täiskasvanute koolitaja, pedagoogikamagister, teine - Kaja Sepp - perearst, taastusarst, holistiline regressiooni terapeut, psühholoogiline nõustaja ja Cambridge programmi toitumisnõustaja.

Osaühing tegutseb kahes valdkonnas: (cid:127) Koolituskeskus Tervis ja Tasakaal tegeleb täiskasvanute tööalaste ja vabahariduslike täienduskoolituste korraldamisega; (cid:127) Tervise ja Tasakaalu kliinik pakub inimestele abi mõistmaks iseenda terviklikkust, võimeid ja võimalusi. Selle saavutamiseks ühendatakse tava- ja täiendmeditsiini ning psühhoteraapia meetodid.

Koolituskeskuse tööalane täienduskoolitus pakub olemasolevate kutse-, ameti- ja erialaste teadmiste, oskuste ja vilumuste täiendamist ja uute omandamist.

Vabahariduslik koolitus on suunatud isiksuse enesearengule. See võimaldab isiksuse, tema loovuse, annete, initsiatiivi ja sotsiaalse vastutustunde arengut ning õnnelikuks eluks vajalike teadmiste, oskuste ja vilumuste lisandumist.

Tervise ja Tasakaalu kliinikus tegeletakse mitmete lülisamba probleemidega - kaela- ja seljavalud ja liigesvalud. Samuti lihaste ja pehmekoe probleemidega, nagu lihasvalud, lihaspinged, lihaskrambid, kõõluste põletikud ja/või vigastused. Abi saab kliinikust ka pingepeavalude, kroonilise väsimuse, samuti ülemäärasest stressist põhjustatud terviseprobleemide puhul. Samuti unehäirete, masenduse, ärevuse ja muude meeleoluhäirete puhul ning mitmesuguste psühhosomaatiliste häirete korral. Arst teeb põhjaliku läbivaatuse ning soovitab vajadusel raviprotseduurid. Kuna inimene on tervik, pööratakse ravi planeerimisel suurt tähelepanu ka inimese hingelisele seisundile, eluloosündmustele, sotsiaalsele heaolule. Selline inimest kui tervikut käsitlev nn holistiline meetod on tulemusrikas - inimese tervis paraneb ja ta saab tagasi oma sisemise tasakaalu.

2012. majandusaastal alustas osaühing tegevust Soome Vabariigis. Esimestel tegevusaastatel tarniti Eestisse toitumisalase nõustamise käigus kasutatavaid tooteid. Alates 2015. aastast tegeleb osaühing põhiliselt üldarstiabiteenuse pakkumisega Soomes. 2020. aastal COVID-19 epideemia tõttu kehtestatud piirangud avaldasid osaühingu tegevusele Soomes olulist mõju ning sundisid ettevõtte omanikke 2021. aastal arendama ettevõtlusalast tegevust senisest rohkem Eestis. 2022. aastal taastus aga üldarstiabiteenuste pakkumine Soomes senisest oluliselt suuremates mahtudes.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.