M&V TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6753 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommen

M&V TRADE OÜ hetkeolukord

Juba 6753 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

M&V Trade OÜ on Eesti kapitalil põhinev hulgimüügiettevõte, mis on 100% Eesti omanduses. See on ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevate toidukaupade, kehahooldusvahendite, esmatarbekaupade ning lemmikloomatoitude ja -tarvikute maaletoomisele. M&V Trade OÜ on oma koostööpartnerite toodangule ametlikud ainuesindajad Eestis. See tähendab, et kõik nende poolt esindatavad tooted on saadaval kõigis suuremates jaekaubanduskettides ning neid kasutavad samuti mitmed HoReCa ettevõtted ja toiduainetetööstused.

Ettevõtte poolt maale toodavatest kaupadest üle poole on Itaalia päritolu. See näitab, et M&V Trade OÜ on tugevalt seotud Itaalia turuga. Lisaks toome kaupu maale Saksamaalt, Rootsist, Soomest, Poolast, Tšehhist, Rumeeniast ning Slovakkiast. See näitab ettevõtte laia geograafilist haaret ja mitmekesist tooteportfelli.

M&V Trade OÜ tooteportfelli kuuluvad kaubamärgid, milledest tuntuimad on „Reggia“, „Salvadori“, „Croco“, „Sanotact“, „Brunberg“, „ORGANIC Foods“, „Dogman“, „Lilien“, „Naturalis“ jne. Need on kaubamärgid, mida tarbijad tunnevad ja usaldavad.

Lisaks kohalikele klientidele on M&V Trade OÜ'l kliente ka lähiriikides, kuhu samuti nende poolt esindatavaid kaupu tarnitakse. See näitab ettevõtte laiaulatuslikku mõju ja võimekust teenindada kliente mitmes erinevas riigis.

M&V Trade OÜ'l on ka e-pood www.mvtrade.ee, mis laiendab nende müügikanaleid. E-pood pakub klientidele mugavat võimalust tellida nende poolt esindatavaid tooteid online-keskkonnas. E-poe platvorm on loodud selleks, et tagada sujuv ostukogemus ning klientidele kiire ja usaldusväärne tarne.

Ettevõtte 2022. aasta käive ulatus 1,89 miljoni euroni, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 1,82 miljoni euroga. Ettevõtte kasvu ja jätkusuutlikkuse tagamiseks investeeriti 2022. aastal erinevatesse turundustegevustesse 9% ettevõtte kogukäibest. See näitab ettevõtte pühendumust kasvule ja arengule.

Tööjõukulud koos sotsiaalmaksudega moodustasid 2022. aastal kokku 118794 eurot. Juhatuse liikmetele ei makstud eraldi tasu juhatuse liikmeks olemise eest. Juhatuse liikmed töötavad ettevõttes töölepingute alusel. M&V Trade OÜ's töötab keskmiselt 7 töötajat. 2023. aastal ei ole plaanis töötajate arvu suurendada.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et M&V Trade OÜ saavutas 2022. aastal hea majandustulemuse ning suutis investeerida turundustegevustesse, et tagada kasv ja jätkusuutlikkus tulevikus. Ettevõtte juhtkond on tänulik oma klientidele ja koostööpartneritele, kes on aidanud kaasa ettevõtte arengule ning lubab jätkuvalt pakkuda kõrgekvaliteediga tooteid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tervisliku toitumisega lemmiku heaolu tagada?

Teie lemmikloomad on rohkem kui lihtsalt lemmikud. Nad on osa teie perekonnast, jagades teiega rõõme ja lojaalsust. Nende õnn ja tervis on teile olulised ning j
ssb.ee
Teie lemmikloomad on rohkem kui lihtsalt lemmikud. Nad on osa teie perekonnast, jagades teiega rõõme ja lojaalsust. Nende õnn ja tervis on teile olulised ning just seetõttu pakume meie, M&V Trade OÜ, laia valikut kõrgekvaliteedilisi lemmikloomatooteid ja tarvikuid, et muuta teie lemmikute elu täisväärtuslikuks ja õnnelikuks. Meie hoolikalt valitud kaubamärgid, näiteks Dogman, kujutavad endast parimat, mida lemmikloomamaailmal pakkuda on. Teie lemmikloomade tervis algab nende toidust. M&V Trade OÜ valikus leidub kvaliteetseid lemmikloomatoite, mis on valmistatud looduslikest

Mis kõik leidub M&V TRADE OÜ laias tootevalikus?

Kujutlege hetkeks, et olete köögis maailmaränduri rollis. Tõelised kulinaarsed seiklused algavad siin, M&V Trade OÜ valikus, kus iga roog on lugu maailma er
ssb.ee
Kujutlege hetkeks, et olete köögis maailmaränduri rollis. Tõelised kulinaarsed seiklused algavad siin, M&V Trade OÜ valikus, kus iga roog on lugu maailma erinevatest nurgatagustest. Meie kireks on maailma maitsete tutvustamine otse teie kööki, tuues lauda autentseid ja kvaliteetseid toiduaineid ning tarvikuid, mis panevad maitsemeeled rõõmust kihama. Alustame Itaaliast, kus päikeseküllased põllud ja kirglikud kokad loovad maailmakuulsaid roogasid. Meie Itaalia valikus leiate hõrgutavad pastad, kvaliteetse oliiviõli ja tõelised Itaalia veinid. Seejärel suundume eksootilise Tai suunas,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.