ABC RENT EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3383 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommen

ABC RENT EESTI AS hetkeolukord

Juba 3383 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas ABC Rent Eesti AS tööd tiheda konkurentsiga autorendi sektoris. Pakkusime klientidele renditooteid Tallinna kahes kontoris: Paldiski mnt. 105 ja Lõõtsa 8a. Alates 01.10.2022 jätkasime äritegevust ühes kontoris: Paldiski mnt. 105.

Seoses olukorraga maailmas on lühirendi klientuur oluliselt vähenenud ning Lõõtsa 8a kontori vajadus Tallinna Lennujaama läheduses ei olnud mõistlik. Jätkasime lühirendi sõidukite väljastamist Paldiski mnt. 105 kontorist Tallinna piires etteviimisega ja vähendatud mahus.

2022. aastal jätkus kliendisegmendi vaikne muutumine, langenud on eraklientide arv lühirendis. See on tingitud turistide arvu vähenemisest. Samuti on muutunud klientide vajadused ja rendiperioodi pikkus võrreldes eelmiste aastatega. Muutunud on ka kliendi sõiduki eelistus. Seoses klientide huviga ja kooskõlas Eesti Vabariigi Valitsuse eesmärgiga saavutada energianeutraalsus, suurendas ABC

Rent Eesti AS 2022. aastal hübriidsõidukite osakaalu oma sõidukipargis.

Klientide paremaks teenindamiseks oleme

Müügitulu uuendanud oma autoparki ka elektriautodega - tuhandetes eurodes lähtuvalt nõudlusest. Oleme jätkanud kliendikampaaniatega ning kvaliteetse ja personaalse teenuse pakkumist nii lühirendi kui 7 pikarendi kliendile. Lühirendi müügitulu 6 4 3 mõjutab hooajalisus, pikarendi müügitulu 9 7 5 3 mõjutajaks on muutunud olukord automüügi 5 3 3 sektoris. 2022. aasta müügitulu kahanes 2021.

2 aastaga võrreldes 3 014 tuhat eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.