NORTHSHIP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 912 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 131 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

NORTHSHIP OÜ hetkeolukord

Juba 912 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 131 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Northship OÜ on laevandusega seotud teenuseid pakkuv ettevõte, kelle peamisteks tegevusaladeks on: 1. Laevade ost-müük (konsulteerimine, sobilike laevade leidmine, kliendi nõustamine, ülevaatused, ostu-müügi korraldamine jne.) 2. Ujuvvahendite inspekteerimine, hindamine, konsulteerimine.

3. Laevaremontide, projekteerimistööde, ümberehitustööde ning uusehituste tellijapoolne projektijuhtimine, lepingud, järelevalve, tehniline järelevalve, konsultatsioonid (laevatehase ning projekteerijate valik, vastavate konkursside korraldamine, suhtlus klassifikatsiooniühingutega ning muu vajalik).

Lisaks põhitegevusele pakub Northship OÜ lahendusi laeva managemendi (tehniline, navigatsiooniline) ning agenteerimise korraldamiseks. Vajadusel korraldab ka laevade pisiremonte allöövõtu korras.

Northship OÜ on laevandussektoris abiks lepingute koostamisel, vormistamiste, laevade ümbervormistamiste, lipuvahetuste, meeskonna jms. seotud tegevuste korraldamisel. Samuti teostab Northship OÜ erinevaid laevandusega seotud majanduslikke turu- ning tausta uuringuid ja ekspertiise.

Norhship OÜ kasutab teenuste pakkumisel peamiselt partnerite ja alltöövõtjate teenuseid.

Northship OÜ teenus on ennekõike vajalik väikestele ning keskmise suurusega laevaomanikele, kellel ei ole otstarbekas ühe-kahe laeva omamisel pidada põhikohaga tööl suurt laevandusspetsialistide hulka. Samas on laeva müügi, ostu, remontide ning ümberehituste puhul vaja lühiajaliselt suurt hulka eriteadmisi ning kogemust, et saavutada mõistlik tehniline- ning finantslahendus.

Olulisi uurimis- ja arenguväljaminekuid aruandeaastal ei tehtud ja neid ei plaanita ka järgmiseks aastaks.

Aruandeaastal on kõrval tegevusena tegeletud ka kinnisvara arendamisega. On ostetud, arendatud ning müüdud erinevat kinnisvara investeerimise eesmärgiga.

2023. a. põhiliseks eesmärgiks on:

Ettevõtte põhitegevuste arendamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.