HANSAHANDELSHAUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 715 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommente

HANSAHANDELSHAUS OÜ hetkeolukord

Juba 715 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hansahandelshaus OÜ majanduslik tegevus 2022. aastal jagunes kahe põhisuuna vahel: 1) Insenetrehniliste projektide juhtimine koos omanikujärelevalvega.

2) Insenertehniliste projektide realiseerimine koos projektipõhiste seadmete müügiga.

Ettevõtte põhiülessanne oli pakkuda teenuseid vastavalt Majandustegevuse registri registreeringule, tehnosüsteemide ehitamine - projektijuhtimine.

Omanikujärelevalve EEO002295 ja tehnosüsteemide Ehitamine – Ehitusjuhtimine EEH005008.

Kõrvaltegevusena pakuti muude üld- ja eriotstarbeliste masinate ja seadmete müüki.

Hansahandelshaus OÜ tegevuspiirkonnaks on valdavalt Eesti.

Hansahandelshaus OÜ klientideks on reeglina olnud juriidilised isikud, kelle tegevusalaks on naftakeemia, keemia– ja soojatootmine. Lisaks naftakeemia ja keemiaterminalide projekti- ja ehitusjuhtimine.

Ettevõtte põhitegevus on projekti põhine, mis tähendab seda, et käive on sõltuvuses realiseeritud projektidest ning käive on trendilt võnkuva iseloomuga erinedes ajalises lõikes märgatavalt. Esialgu puudub ettevõttel käibe järjepidev kasvutrend ja käibe numbrid on otseses sõltuvuses hangitud projektidest ning realiseeritud töödest.

2022. aastal puudus ettevõttel palgafond koos palgaliste töötajatega. Hansahandelshaus OÜ juhatus koosneb ühest liikmest ning majandusaastal ei makstud juhatuse liikmele tasu ega antud muid olulisi soodustusi.

Projektide realiseerimisel kasutatakse ettevõtte enda käibevahendeid, renditööjõudu ja partnereid kes omavad surveseadmetöödeks vajalikke registreeringuid ning tegelevad renditööjõu vahendamisega.

2022. aasta müügitulu oli ootuspärane ja majandusaasta lõppes kasumiga. Kogu kasum suunatakse ettevõtte põhitegevuse laiendamiseks ja käibevahendite kasvatamiseks. See võimaldab ettevõttel realiseerida tulevikus suuremaid projekte ning kasvada.

Ettevõte on jätkuvalt tegev ja juhtkond loodab järgmisel majandusaastal suurendada projektide mahtu koos jätkuva müügitulu ja käibe kasvuga.

Eesmärgid järgmiseks 2023 majandusaastaks: (cid:127) Suurendame koostööd Eesti ehitusettevõtetega ja Eesti projekteerimisasutustega tehniliste lahenduste väljatöötamisel protsessi juhtimise ning -tehnoloogia vallas.

(cid:127) Arendame edasi hooldusvaldkonda ning tehnilist tuge.

(cid:127) Laiendame projektipõhist müüki.

(cid:127) Laiendada tehaste ja seadmete valmistajate hankijanimistut konkurentsieelise tagamiseks.

/allkirjastatud digitaalselt/

Juhatuse liige

Raul Elstrok / Tallinn, 1. aprill 2023

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.