KIOP KOMMUNIKATSIOONIAGENTUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 395 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

KIOP KOMMUNIKATSIOONIAGENTUUR OÜ hetkeolukord

Juba 395 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

JUHATUSE TEGEVUSARUANNE 1.01.2020 kuni 26.8.2020 jätkas OÜ Kiop Kommunikatsiooniagentuur sama ärimudeliga, mis sai loodud 2008. majandusaasta juuni kuus. OÜ Kiop Kommunikatsiooniagentuuri eesmärk oli müüa teenused reklaamiagentuurile Creatum OÜ.

26.8.2020 toimus Creatum OÜ osade müük, millega OÜ Kiop Kommunikatsiooniagentuur müüs oma osaluse Creatum OÜ-s reklaamiagentuuri teisele osanikule. OÜ Kiop

Kommunikatsiooniagentuur omas kuni 26.8.2020 35% osalust Creatum OÜ-s ja osade müügitehninguga müüdi Creatum OÜ teisele osanikule Creative Partner OÜ-le kogu 35% osalus.

Osaluse müügiga lõpetati ka OÜ Kiop Kommunkatsiooniagentuuri ja Moonika Kiop-i ning

Creatum OÜ vahel sõlmitud teenuste osutamise leping, osanike leping, juhatuse liikme leping.

Seega vastavalt osaluse müügile ja kõikide kehtivate lepingute lõpetamisele ei osuta OÜ Kiop

Kommunikatsiooniagentuur Moonika Kiop-i isikus enam teenuseid Creatum OÜ-le.

Vastavalt antud muudatustele muutus ka OÜ Kiop Kommunikatsiooniagentuuri ärimudel. Alates 27.8.2020 asutas OÜ Kiop Kommunikatsiooniagentuuri omanik ja juhatuse liige Moonika Kiop uue kaubamärgi kiop.agency, mille omanikuks on 100% OÜ Kiop Kommunikatsiooniagentuur.

Kiop.agency on täisteenusreklaamiagentuur ja osutab oma klientidele täisteenusreklaamiagentuuri teenuseid. Kiop.agency töötab võrk-agentuuri põhimõttel, pakkudes põhikohaga tööd kahele inimesele ja omades koostöökokkuleppeid teiste teenuse osutamiseks vajalike spetsialistidega. Vastavad koostöökokkulepped on OÜ Kiop

Kommunikatsiooniagentuuri ja spetsialistide juriidiliste ettevõtete vahel.

2020 – 2022 majandusaastatel investeeris OÜ Kiop Kommunikatsiooniagentuur uue kaubamärgi väljaarendamisse ja teenuste portfelli täiendamisse.

2022 majandusaasta olulisemad sündmused: kiop.agency jätkas oma kliendiportfelli teenindamist ja suurendas osutatud teenuste mahtu kõikide klientide lõikes. Täiendavalt töötas agentuur oma kodulehe väljaarendamisega ja põhitöötajate koolitamisega.

2023 majandusaasta eesmärgid: säilitada olemasolev kliendiportfell, säilitada olemasolevate klientide kõrge rahulolu teenusega, tuua juurde uusi kliente, kelle nõudmised vastaksid agentuuri teenuste profiilile. Lõpetada ja lansseerida kiop.agency laiendatud koduleht, uuendada kiop.agency iseenda reklaamimiseks kasutatavad turundusmaterjalid.

OÜ Kiop Kommunikatsiooniagentuur pakkus 2022. aastal tööd 2 inimesele. Koostöölepingute alusel pakkus OÜ Kiop Kommunikatsiooniagentuur tööd 9 valdkonna spetsialistile.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud olulisi sündmusi, millised ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, mis oluliselt mõjutaks järgmiste majandusaastate

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.