NAVALIS GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1895 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeri

NAVALIS GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 1895 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Navalis Group (edaspidi osaühing) oli asutatud ning kantud Äriregistrisse 06.03.2008.aastal. Osaühingu majandusaasta moodustab 12 kuud. Majandusaasta algus on 1.jaanuaril ning majandusaasta lõpp on 31.detsembril.

Osaühingu põhitegevusala Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatori järgi on 33151 ehk laevade ja paatide remont ja hooldus.

Navalis Group OÜ-s töötab enam kui 120 kõrgelt kvalifitseeritud laevaehitusspetsialisti.

NAVALIS GROUP on kindlustatud Zurich Insurance Group Ltd poolt: tööandja vastutus 2 500 000 eurot, reostus (äkiline ja juhuslik) 1 000 000 eurot; üürnike vastutus 500 000 eurot, hooldus, hoiustamine ja kontroll 300 000 eurot, juurdepääs ja taastamine 500 000 eurot. Meie spetsialistid teostavad laias valikus erinevaid töid, nagu laevaplokkide monteerimine ja paigaldus ellingule ja kuivdokis, torustike ja ventilatsioonisüsteemide valmistamine ja paigaldus, liivapritsi- ja värvimistööd, igasuguse keerukusega sisustamistööd. NAVALIS GROUP keevitajad on sertifitseeritud Bureau Veritas poolt.

Meie ettevõtete spetsialistid töötavad hetkel Eestis, Hollandis, Saksamaal, Prantsusmaal,

Soomes ja Leedus. Meie spetsialistid teostavad igat tüüpi kere montaaži- ja keevitustöid terasest ja alumiiniumsulamitest: väikedetailide montaaži, lamepaneelide, profiilide, plokkide valmistamist, Grand Blockide montaaži. Grand Blockide paigaldamine ja keevitamine kere sisse ellingul või kuivdokis. Kaubaluukide valmistamine ja paigaldus.

NAVALIS GROUP spetsialistid teostavad kõiki laevaremonditöid igat tüüpi laevade moderniseerimisel ja ümbervarustusel. Laevamehhanismide ja tehniliste seadmete, torustike ja ventilatsioonisüsteemide remont, sõukruvi-roolisüsteemi remont ja paigaldus, dokk ja mehaanikatööd. Kaubaluugi katete valmistamine ja kokkupanek. Meil on laialdased kogemused mistahes keerukusega ja laia terase paksusega mere teraskonstruktsioonide valmistamisel rangete kvaliteedinõuetega. Ettevõte võib valmistada ja paigaldada ballastisüsteeme, kütusesüsteeme, suruõhusüsteeme, hüdro- ja muid laevasüsteeme. Torukeevitajad on sertifitseeritud Lloyd's Registeri ja Bureau Veritase poolt. NAVALIS GROUP spetsialistid teostavad selliseid sisustustöid nagu: metallkonstruktsioonide, elektritoodete, keredetailide paigaldus, tekimehhanismide ja seadmete paigaldus; torustike ja ventilatsioonisüsteemide tootmine ja paigaldus. Kõik tööd tehakse laevaehitusstandardite kõrgeimate standardite järgi ja kindlal ajal.

Registreeritud alaline tegevuskoht Hollandis ja Soomes. 2023. aastal avati esindus

Saksamaal.

Aruandeperioodi müügitulu moodustas 9 406 184 EUR.

Aruandeperioodi kasumiks kujunes 1 037 958 EUR.

Osaühingu juhatus koosneb kolmest liikmest, juhatuse liikmele soodustusi ei tehtud.

Osaühing kasutab raamatupidamisteenust osaühingult Punamoon OÜ (www.punamoon.ee).

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu, eurodes 9 406 184 6 195 407

Puhaskasum/kahjum, eurodes 1 037 958 -186 177

Puhasrentaablus, % 11.03 -3.00

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja, kordades 2.00 1.81

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

NAVALIS GROUP OÜ - vahel on vaja lihtsalt värsket verd ja sünnibki ime

NAVALIS GROUP OÜ  registreeriti käibemaksukohustuslaseks 2015. aasta juunis. Suurem äritegevus algas aga alles 2017. aastal - vaid ühe aastaga on ettevõte läbi
ssb.ee
NAVALIS GROUP OÜ registreeriti käibemaksukohustuslaseks 2015. aasta juunis. Suurem äritegevus algas aga alles 2017. aastal - vaid ühe aastaga on ettevõte läbi teinud tähelepanuväärsed muutused, mis väärt teile kirjeldamist. Ettevõte asutati juba 2008. aastal  Mykhaylo Sevryukovi poolt, kes pikalt ka selle juhatuses viibis. Eelpool mainitud edu saabus aga alles siis, kui laevade remondiga tegelevasse ettevõttesse värsket verd voolas. Mykhaylo Sevryukov taandus ettevõtte juhatusest 2017. aasta veebruaris, ning tema asemel võttis ohjad enda kätte  Natalia Kovtun , kelle juhtimise all

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.