SNOB BALTICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Skandinaavia mood on sünonüüm minimalismile, funktsionaalsusele ja veatule käsitööoskusele. See on disainifilosoofia, mis ületab moemaailma mööduvad trendid, pa

Millised on hädavajalikud esemed Skandinaavia rõivabrändidelt?

Skandinaavia mood on sünonüüm minimalismile, funktsionaalsusele ja veatule käsitööoskusele. See on disainifilosoofia, mis ületab moemaailma mööduvad trendid, pakkudes ajatuid esemeid, mis on nii elegantsed kui ka praktilised.

Skandinaavia disaini tuum on lihtsus ja kasulikkus. See on Põhjamaade keskkonna peegeldus – puhas, tagasihoidlik ja loodud kestma. See disainieetos on ilmne igas Skandinaavia disainerite loodud tükis, kes eelistavad kvaliteetseid materjale ja puhtaid jooni.

Maailmas, mis on üha teadlikum jätkusuutlikkusest ja eetilisest tootmisest, juhib Skandinaavia mood teed. Keskkonnasõbralikele praktikatele ja vastupidavatele kaupadele keskendudes pole ime, et moe teadlikud naised pöörduvad garderoobi inspiratsiooni saamiseks põhja poole.

Minimalistlik maksikleit

Skandinaavia disainerid on maksikleidi täiustanud, ühendades voolavad kangad minimalistliku esteetikaga. Tulemuseks on kleit, mis on nii mugav kui ka šikk, piisavalt detailidega, et teha avaldus ilma meelte ülekoormamiseta.

Kombineeri oma minimalistlik maksikleit paari lihtsate tossudega vabaks päevaks väljas või tõsta see kontsakingade ja struktureeritud jaki abil õhtuseks sündmuseks. Selle tüki mitmekülgsus teeb selle hooajaliseks hädavajalikuks.

Struktureeritud bleiser

Struktureeritud bleiser on tunnistus Skandinaavia tähelepanust rätsepatööle ja detailidele. Sobivusega, mis on meelitav, kuid mugav, on see vormi ja funktsiooni täiuslik segu.

Kihi oma bleiser kõrge kaelusega kampsuni peale ja kombineeri pükstega professionaalseks välimuseks või aseta see õlgadele midi-kleidiga lõdvestunud, kuid rafineeritud riietuse jaoks.

Keskkonnasõbralik kandekott

Skandinaavia disainerid on jätkusuutliku moe eestvedajad ja nende keskkonnasõbralikud kandekotid pole erand. Orgaanilisest puuvillast või taaskasutatud plastikust valmistatud kotid on sama stiilsed kui nad on teadlikud.

Kasuta oma kandekotti avalduseseme vastandina monokromaatilisele riietusele või lase sellel olla praktiline aksessuaar ostupäevaks. Selle avar disain ja vastupidav konstruktsioon teevad sellest ideaalse igapäevase kasutuse eseme.

Mitmekülgne kootud kampsun

Kootud kampsun on igas Skandinaavia garderoobis asendamatu. Disainerid keskenduvad tükkide loomisele, mis on soojad ilma kohmakateta, kasutades kvaliteetseid lõngu, mis peavad vastu ajaproovile.

Kihi oma kootud kampsun kraega särgi peale preppy välimuse jaoks või kanna seda üksi slim-fit teksade ja saabastega vabama lähenemise jaoks. Kootud kampsun on täiuslik nendeks jahedateks päevadeks, kui mugavus ja stiil on üliolulised.

Silmapaistvad pahkluusaapad

Skandinaavia disainerite pahkluusaapad paistavad sageli silma unikaalsete tekstuuride ja värvidega, eristudes tavapärase jalatsite merest. Need on loodud nii mugavuse kui ka stiili jaoks, muutes need moe teadlike jaoks hädavajalikuks.

Tee oma pahkluusaapadest riietuse fookuspunkt, kombineerides need lihtsa kleidi või seelikuga. Need on ka täiuslik täiendus lõigatud pükstele, võimaldades saabastel särada.

Avasta Põhjamaade elegantsi kehastus SNOB BALTICS OÜ-ga. Võta meiega ühendust eksklusiivse valiku Skandinaavia disainerite tükkide kohta, mis määratlevad keerukust ja jätkusuutlikkust.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on Skandinaavia moe võtmeelemendid ja kuidas need avalduvad disainis?

Skandinaavia stiil, termin, mis on sünonüümne minimalismi, funktsionaalsuse ja ajatu elegantsiga, on saanud kaasaegse moe etaloniks. Seda iseloomustavad puhtad
ssb.ee
Skandinaavia stiil, termin, mis on sünonüümne minimalismi, funktsionaalsuse ja ajatu elegantsiga, on saanud kaasaegse moe etaloniks. Seda iseloomustavad puhtad jooned, kvaliteetsed materjalid ja neutraalne värvipalett, mis ületab hooajalisi trende. See moefilosoofia ei ole ainult riietusest; see on eluviis, mis eelistab jätkusuutlikkust ja lihtsust. Skandinaavia moe olemus peitub Põhjamaade inimeste elustiilis. See on elamine vähemaga ja kvaliteedi eelistamine kvantiteedi üle. See eluviisi lähenemine kajastub nende riietusvalikutes - esemed, mis on loodud kestma, on mitmekülgsed ja mida saab

Kuidas võib jätkusuutlikkus lisada elegantsi Skandinaavia moevalikusse?

Jätkusuutlik mood on liikumine ja protsess, mis soodustab muutusi moetooteid ja moesüsteemi suurema ökoloogilise terviklikkuse ja sotsiaalse õigluse suunas. See
ssb.ee
Jätkusuutlik mood on liikumine ja protsess, mis soodustab muutusi moetooteid ja moesüsteemi suurema ökoloogilise terviklikkuse ja sotsiaalse õigluse suunas. See hõlmab moe loomist ja tarbimist viisil, mida keskkond ja ühiskond suudavad pikemas perspektiivis toetada. Moeindustria on üks suurimaid saastajaid maailmas, avaldades olulist mõju veele, maale ja õhule. Jätkusuutlikkuse poole püüdlemine ei ole ainult keskkonnakahju vähendamine, vaid ka õiglaste tööpraktikate tagamine ja kogukondade toetamine. Skandinaavia lähenemine moele Skandinaavia mood on tuntud oma minimalistliku esteetika ja

SNOB BALTICS OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus  OÜ SNOB Baltics tegeles 2022 aastal S'NOB kaupluste opereerimisega Foorumi ja Kristiine keskuses. Mais 2022 koliti üks kauplustest Kristiine kesku
ssb.ee
Sissejuhatus OÜ SNOB Baltics tegeles 2022 aastal S'NOB kaupluste opereerimisega Foorumi ja Kristiine keskuses. Mais 2022 koliti üks kauplustest Kristiine keskusest Solarise keskusesse.Tegeleti edasi e-poe arendamisega. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ SNOB Baltics müügitulu 582 865 (2021: 464 746) eurot. OÜ SNOB Baltics müügitulust moodustas 100% müük Eesti Vabariiki. OÜ SNOB Baltics ärikasumiks kujunes 41 183 (2021: 36 386) eurot. Kaubad, teenused ja materjalid olid 381 650 (2021: 303 347) eurot ja tegevuskulud 58 627 (2021: 41 241) eurot. Ettevõtte 2022. aasta põhivarade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.