KIMEKS EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 7660 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommen

KIMEKS EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 7660 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Kimeks Ehitus OÜ alustas tegevust juulis 2008. aastal. Ettevõtte põhiliseks tegevusvaldkonnaks on korterite ja eramute siseremont- ja viimistlustööd. Tegemist on ümberehitustega ja õnnetusjuhtumi tagajärjel (vesi, tuli, vandalism) kahjustada saanud objektide remonttöödega.

90% juhtudest ei koli klient remondi ajaks välja, vaid tööde teostamine peab toimuma nii, et tagatakse kliendile normaalsed elamistingimused.

Tööpäeva lõpuks peab olema elamine puhas ja tolmuvaba. Tegemist on alati paindliku ja klienti mõistva suhtumisega.

Samuti kuuluvad põhitegevuse juurde lammutustööd erinevate mööblite demontaažide ja montaažidega (sisse ehitatud kapid, köögimööbel jne), objektide igapäevane koristus, mis lõpeb objekti üleandmisel suurpuhastusega. Vastavalt kliendi soovile aidatakse leida kahjustatud mööbli ja kodutehnika asemele uus, vahetatakse välja amortiseerunud vannitoaplaadid, santehnika kui ka elektriseadmed.

Kimeks Ehituse OÜ-l on välja kujunenud kindlad koostööpartnerid. Tänu kindlatele ja usaldusväärsetele koostööpartneritele on võimalik tööd teostada kiirelt ja sujuvalt. See tagab klientide rahulolu, mis on tänasel päeval üks olulisemaid tõdesid. Ostame ka sisse erinevaid teenuseid, vastavalt kliendi eelistustele ja soovidele.

Ettevõtte põhiliseks tegevuspiirkonnaks on Põhja - Eesti. Samuti oleme osutanud teenust mujal Eestis, kõik sõltub klientide soovist.

Ettevõtte tulevikueesmärgiks on suurendada pakutavate teenuste hulka ja ka personali. Põhiliseks väljavaateks on pakkuda klientidele välistöid.

Sellega on ka algust tehtud ja see näib klientidele sobivat. Siia alla kuuluvad nii ehituse kui haljastusega seotud teenused (kõnniteede ehitus, piirdeaedade ehitus, aedade kujundus, haljastus jne). Samuti pakutakse fassaaditöid (laudise paigaldus, krohvimisteenus) ja terrasside ja autovarjualuste ehitust. Enne korralikku haljastust on mõistlik projekteerida õu (puude - põõsaste asukohad, kiviktaimlad, kõnniteed, parkimisalad).

Ettevõte kavandab põhiliselt investeerida erinevatesse tööriistadesse ja seadmetesse, et viia miinimumini nende rentimisvajadust. Nii on võimalik hoida kokku ka kulusid. Uusi investeeringuid nõuavad kindlasti ettevõtte uued väljavaated erinevate teenuste puhul (erinevad fassaaditööd, haljastustööd). Kuna oleme tegutsenud juba 2008. a keskpaigast, siis on ka paljud tööriistad amortiseerunud ja vajavad väljavahetamist.

Aruandeaasta oli ettevõttele ootuspärane. Ettevõtte tulemust mõjutavad eeskätt järgmised tegurid: - paindlikkus; - personaalne lähenemine; - kvaliteet; - pikemaajalised koostööd.

/digitaalselt allkirjastatud/

Meeme Kiik

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Siseviimistlus teaduseks: kuidas innovaatilised lahendused muudavad teie kodu või äriruumi ainulaadseks?

Siseviimistlus on alati olnud tähtis osa kodu või äriruumi kujundamisel, kuid tänapäeva maailmas on see muutunud veelgi tähtsamaks. Kvaliteetse siseviimistluseg
ssb.ee
Siseviimistlus on alati olnud tähtis osa kodu või äriruumi kujundamisel, kuid tänapäeva maailmas on see muutunud veelgi tähtsamaks. Kvaliteetse siseviimistlusega kodu või äriruumid näitavad stiili, isikupära ja professionaalsust. Siseviimistlustööde turg on järjest enam arenemas ja innovaatilised lahendused muudavad siseviimistluse tõeliseks teaduseks. Tänapäeval saavad kliendid valida rohkem võimalusi ja kvaliteeti, kui kunagi varem. Innovatiivsed lahendused muudavad siseviimistlustööd palju lihtsamaks ja tõhusamaks. Uued tehnoloogiad nagu 3D-printimine, virtuaalne reaalsus ja

Kas otsite professionaalset siseviimistlustööde taastamist pärast kindlustusjuhtumit? Kimeks Ehitus OÜ on siin, et aidata!

Kahjustused siseviimistlustöödel võivad olla nii tüütud kui ka kulukad. Kuid mis juhtub siis, kui siseviimistlustööde kahjustused on põhjustatud kindlustusjuhtu
ssb.ee
Kahjustused siseviimistlustöödel võivad olla nii tüütud kui ka kulukad. Kuid mis juhtub siis, kui siseviimistlustööde kahjustused on põhjustatud kindlustusjuhtumist? Sellisel juhul on Kimeks Ehitus OÜ siin, et aidata. Meie professionaalne ja kogenud meeskond on spetsialiseerunud kahjustatud siseviimistlustööde taastamisele pärast kindlustusjuhtumeid. Me mõistame, kui oluline on taastada teie kodu või äriruumide siseviimistlus võimalikult kiiresti ja tõhusalt. Seetõttu töötame tihedalt koostöös kindlustusseltsidega, et tagada sujuv ja tõhus taastumine. Meie teenuste hulka kuulub kahjustatud

Kuidas muuta oma kodu unistuste pärliks professionaalsete siseviimistlustööde abil?

Kodu on koht, kus veedame suurema osa oma ajast, seega on oluline, et see oleks meie jaoks mugav ja meeldiv koht. Paljud meist tahavad, et nende kodu oleks ilus
ssb.ee
Kodu on koht, kus veedame suurema osa oma ajast, seega on oluline, et see oleks meie jaoks mugav ja meeldiv koht. Paljud meist tahavad, et nende kodu oleks ilus ja stiilne, kuid tihti ei tea, kust alustada. Professionaalsed siseviimistlustööd on üks viis, kuidas muuta oma kodu unistuste pärliks. Esimene asi, mida võiksite kaaluda, on värskendada seinte ja lagede värvi. Uue värvikihi lisamine võib muuta teie kodu välimust ja muuta ruumid heledamaks ja õhulisemaks. Võite valida uusi ja kaasaegseid värve või jääda traditsioonilisemate toonide juurde, mis sobivad paremini teie maitsega. Teine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.