BENE EST LAW OFFICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1460 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja komment

BENE EST LAW OFFICE OÜ hetkeolukord

Juba 1460 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkati tavapärast tegevust Eesti ja Euroopa majandusruumis. Majandusaasta lõppes kasumiga summas 27 694 eurot. Järgmisel majandusaastal soovitakse laiendada kliendiportfelli nii Eesti majandusruumis kui väljaspool Eestit, samuti kasvatada käivet.

Ettevõtte juhatuse koosseis on kaheliikmeline ning nende kohustused ja õigused on reguleeritud õigusaktidega. Juhatuse liikmetele maksti tasu summas 16 944.- eurot.

Töötajate keskmine arv oli 2. Töötasu üldsumma 22 671.- eurot. Ettevõtte käive vähenes eelmise majandusaastaga võrreldes 26,7%.

Järgmise aasta eesmärgiks on kvaliteetse õigusteenuse osutamine, mille läbi soovitakse jõuda käibe tõstmise ja suurema kasumlikkuse saavutamiseni.

Virkko Valge Tallinnas 30.06.2023.a

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.