UNITED ASSET MANAGEMENT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 901 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 152 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komme

UNITED ASSET MANAGEMENT AS hetkeolukord

Juba 901 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 152 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõttest

AS United Asset Management on Finantsinspektsiooni poolt välja antud tegevusloa alusel tegutsev fondivalitseja. Finantsinspektsiooni juhatus otsustas 21.03.2016. a oma otsusega nr 4.1-1/43 kooskõlastada United Real Estate Fund MASF asutamise. Otsus jõustus 28.03.2016. a. United

Real Estate Fund MASF on kinnisvarasse investeeriv mitteavalik muutuvkapitaliga aktsiaseltsifond, fondi valitsejaks on AS United Asset

Management. Fond alustas tegevust 15.06.2016, fondi varade maht oli 2022. a lõpus 13,9 miljonit eurot ja varade puhasväärtus 4,3 miljonit eurot. Ettevõtte tegevust võivad makromajanduse arengud mõjutada nii positiivses kui negatiivses suunas, samuti mõjutab ettevõtte tegevust kinnisvaraturu tsüklilisus. Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Tulud, kulud, kasum ja finantssuhtarvud

Ettevõtte müügitulu oli aruandeaastal 82,7 tuhat eurot (2021. aastal oli müügitulu 81,6 tuhat eurot). Müügitulust 100 % oli tulu müügist Eestis.

Majandusaasta tulemuseks oli kahjum summas 7,5 tuhat eurot (2021. aasta tulemuseks oli kahjum 19,2 tuhat eurot).

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: 12,2 12,4 (käibevara/lühiajalised kohustused)

ROA (puhaskasum/varad kokku)*100 -3,51 -8,75

ROE (puhaskasum/omakapital)*100 -3,79 -9,41

Investeeringud

AS United Asset Management omab 1749 tk United Real Estate Fund MASF aktsiat.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Jooksvad tehingud tarnijate ja klientidega toimuvad eurodes, ka ettevõtte varad ja kohustused on kõik eurodes, mistõttu valuutakursi risk puudub. Ettevõttel puuduvad intressikandvad kohustused, mistõttu puudub intressimäärade muutumisest tulenevad riskid.

Personal

AS United Asset Management juhatus on kaheliikmeline ning juhatuse liikmetele arvestatud töötasud olid koos tööjõumaksudega 52,8 tuhat eurot (2021. a 52,7 tuhat eurot). Ettevõtte nõukogu liikmetele töötasusid ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ettevõte jätkab United Real Estate Fund MASF valitsemist, samuti jätkab ettevõte tööd uute investeerimisvõimaluste otsimiseks.

Jätkusuutlikkusriskide arvesse võtmise põhimõtted

Jätkusuutlikkusriskid on keskkonnaalased (environmental), sotsiaalsed (social) või juhtimisega (governance) seotud sündmused või tingimused, mille ilmnemine võib avaldada reaalset või potentsiaalset olulist negatiivset mõju investeeringu väärtusele. AS United Asset Management arvestab investeerimisotsuste tegemisel asjakohaste riskidega, millel on mõõdetav ja märgatav mõju ning mida on võimalik juhtida ja maandada.

Need tegevused on osa investeerimisobjekti hindamisprotsessist, millega arvestatakse investeerimisotsuse tegemisel. Peale investeeringu tegemist juhime ja jälgime kogu vara hoidmise perioodi vältel hoolikalt jätkusuutlikkusriske, mis investeerimisprotsessis said tuvastatud. Iga kinnisvaraobjekti tarvis töötame välja ESG riskide tegevuskava, milles sätestame tähtsamad riskid, mida jälgida ning potentsiaalsed jätkusuutlikkusriske maandavad võimalused. Kinnisvaraobjektide puhul arvestame sellega, et jätkusuutlikkusega seotud tegevused on pikaajalised ja vajavad pidevat tähelepanu.

Raivo Erik

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Redgate Capitali jõulutervitus – kingipakid kangelastele!

Redgate soovib häid jõule! Jõulud on andmise aeg. Saadame oma klientide nimel elutähtsad esmaabikomplektid Ukraina kangelastele – meestele ja naistele, kes peav
redgatecapital.eu

Redgate Capitali partner Valeria Kiisk usub LHV emissioonile pea neljakordset ülemärkimist

Valeria Kiisk. Fotograaf Marko Mumm LHV võlakirjad märgitakse kindlasti üle, täpsema analüüsitagi pakuks 3,5 korda, rääkis võlakirjaekspert Valeria Kiisk värske
redgatecapital.eu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.