CELLIN TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1972 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommen

CELLIN TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 1972 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Cellin Technologies OÜ (edaspidi CT) tegeleb biomeditsiinilise teadus-arendustegevusega ning rakuteraapia-alase tootmisteenuse ja kliinilise uuringu teenuse pakkumisega.

Teadus-arendustegevus hõlmab vastavate tehnoloogiate arendamist ja väljatöötamist, mis hõlbustavad rakuteraapiaks sobivate ja vajalike rakkude tootmist.

Tegevuseks vajaliku materiaalse baasi oleme suutnud aastatega soetada. Oluline on märkida, et meie pikaaegsele lepingupartnerile Biolaborid OÜ-le kuulub GMP tingimustele vastav puhasruum.

Peale selle on meil veel olemas ja äärmiselt vajalik sisutatud rakulabor (koekultuuri labor) , kvaliteedilabor, ülimadalate temperatuuridega hoidlad rakutoodete säilitamiseks.

Olles 2021.a. viimastel päevadel saanud EAS-i juhatuse otsuse, mis võimaldas meil alustada projektiga. Seega alustasime kohe EAS-i rakendusuuringute prog-rammis projektiga „Aktiveeritud autoloogsete mesenhümaalsete tüvirakkude kasutamine perifeersete veresoontehaiguste ravis.“ , mille eesmärgiks on kliinilise erandi läbiviimine.

Kliinilise erandi läbiviimise positiivsete tulemuste korral on nende tulemuste müügihind 10 - 100 miljonit eurot

Teisisõnu jätkasime CT osanike poolt 2019.a. heakskiidetud strateegilise eesmärgi ja tootmisvõimekuse taastamine täideviimist, millesse Covid- pandeemia oli löönud ligi pooleteise aastase augu.

Meie tegevust finantseerisid 2022.a. Taastava Kirurgia Kliiniku AS (TKK) ja Info-Auto AS.

2022.a. liitusid CT-ga kolm uut töötajat – kaks tootmisspetsialisti ja kvaliteedijuht.

Veebruaris alustasime puhasruumi ja tema ventilatsioonisüsteemi renoveerimis- töödega, mis on eeltingimuseks ravimite tootmisloa saamiseks steriilsetes tingimustes.

Märtsis -juunis viisime läbi kõigi muude laboriseadmete kalibreerimise ja kvalifitseerimise.

Lisaks on meie edukaks tegutsemiseks vajalik intellektuaalne omand. Lisaks intellektuaalsetele toodetele, mille väljatöötamiseks oleme kulutatud nii vaimseid kui materiaalseid ressursse kuulub ettevõtte 1. Eriarstiabi osutamise luba 2. Rakkude ja kudede hankimise ja käitlemise luba – see jaguneb TKK-ga suhtega 50:50% 3. Rakuliste ravimite tootmisluba tema alljaotustega 4. Steriilsete ravimte tootmise kvaliteedijuhtimise süsteem.

5. Patenditaotlus PCT/IB2019/057182, esitatud koostöös Taastava Kirurgia Kliiniku

AS-iga omandisuhtega 50:50%.

Kõigil neil neljal põhineb me igapäevane tegevus, neile tuginevad meie tuleviku rahavood.

Oluline on teada, et kõik viis intellektuaalset omandit on hierarhilised. Ehk ilma üheta ei saa olla teist, ilma teiseta kolmandat ja ilma kõigi kolmeta neljandat , mis kõik koondub viiendasse. CT intellektuaalse omandi suuris on 10,3 miljonit eurot.

Meie poolt kasutatud intellektuaalse omandi hindamise metoodika (diskonteeritud rahavoogude meetod) on teadusmahukates ettevõtetes laialt kasutatav üle maailma.

Metoodika kohaselt hinnatakse varade väärtus selle järgi, palju üks või teine genereerib rahavoogu. Tulevased netorahavood diskonteeritakse nüüdisväärtusesse ja selles väärtuses kajastatakse varasid ka bilansis. Eesti finantsaruandluse standardi kohaselt tuleb rahavoogude prognoosimisel ja nende alusel varade väärtuse hindamisel prognoose

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.