NETWORK TOMORROW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2901 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommen

NETWORK TOMORROW OÜ hetkeolukord

Juba 2901 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Network Tomorrow OÜ on asutatud detsembris 2008. Tegutsema hakkas ettevõte 2009 aasta algusest. Network Tomorrow on esimene eesti ettevõtte, kellele omistati Cisco Systems’i Premier Partner staatus. 2010 aastal võttis Network Tomorrow OÜ tugevamalt suuna Supermicro serverite müügile, kuna Cisco võrguseadmete müük ja paigaldus on turusituatsioonist lähtuvalt osutunud meie ettevõtlusmudelile vähekasumlikuks. 2011 võtsime suuna keerukamatele ja keskmisest suurematele täislahendus-projektidele. Koostatud projektlahenduste ja ja võidetud riighinagete toel, oleme suurendanud kohalikul turul klientide teadlikkust Network Tomorrow OÜ poolt pakutavate toodete ja teenuste kvaliteedi kohta. Järjest enam oleme suunanud tegevuse fookuse toodete- ja lahenduste ekspordile.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Network Tomorrow OÜ müügitulu 2 302 630 (2021: 1 755 770) eurot.

Network Tomorrow OÜ ärikasumiks kujunes 47 636 (2021: ärikahjum 44 368) eurot. Kaubad, toore ja materjalid olid 2 152 376 (2021: 1 649 509) eurot ja mitmesugused tegevuskulud 66 599 (2021: 45 640) eurot. Ettevõtte 2022. aasta põhivarade kulum moodustas 8 875 (2021: 3 578) eurot.

Lõppenud majandusaastast

Keskendusime enam edasimüügi kanalite arendamisele eesmärgiga jõuda rohkemate klientideni kelleni jõudmine orgaanilise kasvu ja müügistruktuuri arendamise teel. Sõltuvalt valitud suuna arendamisest on tehingute koguarvu suhtes käive jagunenud vähemate klientide vahel. Eraldi suunana oleme jätkuvalt arendanud koostööd Serverimply OÜ-ga ekspordi suunda läbi veebikeskkonna konfiguraatori www.serversimply.com Pakutavate toodete ja lahenduste suunal investeerimisime otsustavalt aega ja ressursse NVIDIA partnerstaatuste saavutamisele, läbi personali tootekoolituste ja mitmete tarnekanalite avamisele.

Näeme masinõppel ja tehisintellekti arendamisel suurt arengut ja kasutusvaldkondade tõusu. Valime ka uusi tooteportfelli sobivaid tooteid.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Tugevadada suhteid edasimüüjatega ja toetada edasimüüjate tehnilise personali koolitust meie poolt imporditavate toodete alal. Tugevdada imporditavate toodete kuvandit ja usaldusväärsust Eesti turul läbi turundusunrituste ja tootekoolituste. Investeerime jätkuvalt resursse, saavutamaks juhtpositsiooni Eesti turul NVIDIA masinõppelahenduste ja graafilise töötluse lahenduste müügis.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.