BÜFA COMPOSITES BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1920 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommen

BÜFA COMPOSITES BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 1920 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Büfa Composites Baltic OÜ (edaspidi BCB) tegeleb tööstukemikaalide müümisega Baltikumis ja ka Valgevenes.

Täpsemalt on tegemist polüester kemikaalidega ja paljude muude lisamaterjalidega mida antud tööstused vajavad oma igapäeva töös.

Meie kliendid jagunevad järgnevatesse turusegmentidesse; 1. Merendus- väikelaevad, jahid, kaatrid, paadid, süstad, kanuud, päästepaadid, hõljukid jne 2. Sanitaartehnika- basseinid, vannid, valamud, dussialused, töötasapinnad jne 3.Autotööstus- autode keredetailid nii sisemised kui ka välimised eriautodele, tõstukitele, ralliauatodele ja karavanidele 4. Transport- ühissõidukite detailid- bussidele- rongidel- trammidele-trollidele ja erisõidukitele 5.Keskkond- tuulegeneraatorite detailid, mahutid reoveele, sadeveele, keemiakindlad mahutid pumplad, reoveepuhastid jne 6. Sport ja vaba aeg- rullsuusad, õngeridvad, käimiskepid, suusakepid, hokikepid, suusaboksid 7. Muu, lipumastid, prügikastid, lumesahad jne

Meie kliendid on 99% ulatuses ärikliendid.

BCB näol on tegemist Saksa Tootja BÜFA Composite Systems GmbH & Co. KG omanduses oleva müügiettevõttega. Antud tootja müügiettevõtted asuvad kokku 3 riigis Ka ülejäänud Euroopa riikides on Büfa tooted turustatud erinevate koostpartnerite kaudu vähemalt 17 riigis. Lisaks Venemaa ja Aasia. Paljudes riikides oleme turuliidrid.

BCB büroo ja ladu asuvad Tallinnas, kust varustame kogu Baltikumi ja Valgevene klientuuri. Hetkel töötab ettevõtte palgal Baltikumis 4 inimest.

Kuigi oleme veel suhteliselt noor ettevõte oleme oma edus ja järjepidevuses kindlad. Tugineme väga paindlikule ja kõrgele teenusele, mida pakume ning lisaks toodete kvaliteedile ja tuntud brändidele, mida esindame. Lisaks on meie käsutuses väga kõrgel tasemel know-how ning pidev suunatud toetus klientidele.

Tänase päeva seisuga oleme Baltikumi turul saavutanud väheamalt 25% turuosast. Antud sektoris ei puudu ka tihe konkurents. Lisaks kulutume palju aega ja energiat koos klientidega neile sobilike ning vajalike materjalide ja tehnoloogia parendamiseks.

2022 aastal oli BCB keskmine töötajate arv 8 inimest ja müügitulu 15 141 tuhat eurot .

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu (tuh eur) 15 141 13 620

Puhaskasum/ -kahjum (tuh eur) 1 423 1 336

Puhasrentaablus 9,4 9,8

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) 3,58 2,7

ROA 36,3 30,9

ROE 50,3 48,7

Finantssuhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Käibe kasv (%) = (müügitulu 2022–müügitulu 2021)/müügitulu 2021) * 100

Puhasrentaablus (%) = (puhaskasum/müügitulu) * 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused

ROA % = (puhaskasum/varad)*100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.