VIRU MATUSEBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 821 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

VIRU MATUSEBÜROO OÜ hetkeolukord

Juba 821 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Viru Matusebüroo OÜ pakub kaasaegset teenust matuse läbiviimisel.Ettevõtte asukohaks on 1. Mai pst. 18 Tapa linn Tapa vald.

Tegevuspiirkonnaks Tapa, Tamsalu, Ambla, Albu, Aegviidu ja Kadrina vald. Viru Matusebüroo OÜ kontor on kaasaegselt sisustatud – on olemas kirstude, urnide, laululehtede, kirstu – ja urnilinade näidised, suur valik küünlaid, hauaplaate - ja kive, puidust ristid, surnuaiapingid, laternad, millede seast saab klient valida omale sobivad tooted, täpselt sellisest hinnaklassist nagu talle sobib. Kuna ümbruskonnas sellist täisteenust pakkuvat firmat pole, kellel oleks ka kontor, koos kõigi matuseks vajalike toodete näidistega, loodame läbi selle võita klientide usalduse. Tagasidena on meieni jõudnud info, et toodete näidised on väga olulised -klient tahab näha konkreetselt, mida ta tellib ja mille eest maksab.

Loodetavaks eduks kujuneb mõistva ja abivalmi teeninduse kaudu matuse muutmine lähedastele ja teistele leinajatele lohutust pakkuvaks sündmuseks. Ettevõtte pakub matuse täisteenust, kus klient ei pea muretsema mitte ühegi asja pärast, mis hõlmab matuse korraldamist, alates surnu transpordist kuni haua hooldamiseni. Vajadusel või kliendi soovil, saab vormistada kliendi tellimuse ka tema kodus. Samuti võib Viru Matusebüroo OÜ telefonile helistada 24 h ööpäevas. Ettevõtte eesmärgiks ongi läheneda kliendile personaalselt ja teha tema jaoks kõik võimlikult lihtsaks ja arusaadavaks .

Ettevõtte reklaamimiseks kasutame erinevaid võimalusi: kuulutused kalmistutel, ajalehtedes ja kohalikes omavalitsustes ning ettevõtte interneti kodulehel. Esimesel tegevusaastal püüdis ettevõtte võita klientide usaldust ning järgnevatel aastatel seda hoida võimalikult kõrgel tasemel. Selle saavutamiseks täiendavad juhatuse liikmed end pidevalt, lugedes nii erialast kirjandust kui ka ise matustel viibides, saades kohe vahetut tagasisidet korraldatud matuse rahulolu osas.

2023 aastal jätkatakse sama tegevusega.

Ettevõte on jätkusuutlik

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.