TRISECTOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 831 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 112 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puu

TRISECTOR OÜ hetkeolukord

Juba 831 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 112 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Trisector on Green-Tech valdkonna ettevõte. Trisector arendab uuenduslikku väikese süsinikujalajäljega mineraalide väärindamise protsessi, mis kasutab ära aastakümnete jooksul ladestatud kaevandusjäätmed, et muuta need jätkusuutlikeks toodeteks.

Käesolev projekt on keskendunud jäätmetes sisalduvate erinevate komponentide süvaanalüüsile. Uuringu tulemusena töötatakse välja erinevad kõrgema väärtusega tooted, mis hakkavad asendama või täiendama traditsioonilisel moel kaevandatavaid tooraineid.

Arendatav protsess paneb aluse suuremahulisele ringmajandusele, sest me ei kasutata uusi loodusressursse, vaid kasutuna seisvaid jäätmeid.

Meie tulevased tooted on tänu tehnoloogilistele innovatsioonidele unikaalsed ja loovad uusi turusegmente. Madala süsinikujalajäljega ning taaskasutatud toorainest pärinevad materjalid aitavad meie klientidel muuta oma tooted oluliselt jätkusuutlikumateks, andes neile sellega konkurentsieelise, et vastata üha rangematele EU keskkonnanõuetele ja tarbijate kasvavatele ootustele selles osas.

Trisectori tegevus aitab tugevalt kaasa Eesti pikaajalisele strateegiale viia läbi põlevkivitööstuse rohepööre. Projekt loob kõrgema lisandväärtusega töökohti ning on märkimisväärne panus Ida-Virumaa arengusse, kus hakkab paiknema tootmistehas.

2022. aastal jätkas Trisector oma tegevust uuringute läbiviimise, tehnoloogia väljatöötamise, koostööpartnerite otsimise ja valimise, potentsiaalsete klientide huvi uurimise ning toormebaasi tagamise osas. Ettevõte investeeris aruandeaastal uurmis- ja arendustegevusse kokku 116 tuhat eurot. Muud kulud moodustasid 50 tuhat eurot.

2022. aasta alguses sõlmis Trisector mitu olulist lepingut koostööpartneritega nii Eestist kui välismaalt, mis lubab ettevõttel aktiivselt minna edasi oma uuringute ja arendustegevusega.

Ettevõtte plaani kohaselt investeeritakse 2023-25 aastate jooksul arendustegevusse 2-3 miljonit eurot.

Ettevõtte uurimis- ja arendustegevusse kaasatud spetsialistid omavad asjakohast haridust, valdkonna kompetentsi kui ka laialdasemat ärikogemust, mis tagab süstemaatilise ja kaalutletud tegevuse. Koostöölepingute raames olid aruandeperioodil uurimistegevusse kaasatud ettevõttevälised spetsialistid. Projekti edenemise ja kasvamise käigus plaanitakse palgata täiendavaid spetsialiste.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.